EDC Erhverv Poul Erik Bech henter ny erhvervsrådgiver i Salling Group

Morten Thirup Hansen 44 år er ansat som ny erhvervsrådgiver for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. Han kommer med en stor erfaring inden for en lang række virksomheder i retail-branchen, bl.a. Salling Group, Bestseller, og LIDL.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus fortsætter den positive udvikling og tæller nu 20 medarbejdere, da Morten Thirup Hansen pr. 1. januar 2020 er ansat som ny erhvervsrådgiver.

”Jeg kender ejendoms- og retail-branchen rigtigt godt, men da jeg ikke har erfaring som erhvervsmægler, så glæder jeg mig rigtig meget til at kaste mig ud i de nye udfordringer. Jeg har stor erfaring i ejendomsudvikling og detailhandel, så her glæder jeg mig til at få mine kompetencer og netværk i spil her i Aarhus og omegn, hvor jeg er født og opvokset,” siger Morten Thirup Hansen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Ansættelsen af Morten Thirup Hansen er et led i at styrke erhvervscentrets retail-område yderligere. Frank Heskjær, Head of International Retail i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, siger:

”Vi er rigtig glade for, at Morten har valgt at komme med ombord i vores i forvejen stærke retail-område. Han er Aarhus dreng og kommer med et stærkt lokalt netværk fra mange spændende retail-virksomheder. Senest som senior projektchef i Salling Group. Vi kendte ham lidt i forvejen her i afdelingen, så vi ved, at vi får en dygtig og kompetent medarbejder med et indgående kendskab til vores kunder i retailbranchen.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus er et stærkt kompetencehus med et stort team af ejendomsmæglere, som er specialister inden for erhverv, projekt og bolig, og tilbyder et full-service koncept, der omfatter alle facetter af ejendomsmæglerydelser for de professionelle ejendomsaktører.