EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa får filialdirektør fra Nordea som partner

Morten Rask Koch Dahl er tiltrådt som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa den 1. februar 2021. Han har mere end 22 års erfaring fra den finansielle sektor, senest som filialdirektør i Nordea Aabenraa og Sønderborg.

Poul Erik Bech siger: ”Vi er glade for, at vi nu har fundet en stærk partner til vores erhvervscenter i Aabenraa med stor erfaring fra den finansielle sektor. Vi ser et stort potentiale i at styrke vores position yderligere og er sikre på, at vi med Morten Rask Koch Dahls erfaring, drive, resultater og ikke mindst netværk i Aabenraa og omegn vil kunne styrke vores tilstedeværelse og vores erhvervscenter yderligere.”

Morten Rask Koch Dahl siger: ”Jeg glæder mig sindssygt meget til at starte, og det har altid tiltrukket mig meget at være selvstændig erhvervsdrivende, som jeg får lov til i EDC Erhverv som partner. Jeg har været ansat i den finansielle sektor siden 1998, hvor jeg har arbejdet med både private- og erhvervskunder i Nordea, Danske Bank, Realkredit Danmark m.fl. De seneste år har jeg arbejdet som filialdirektør i Nordea i Aabenraa og Sønderborg og har således stor erfaring med at rådgive erhvervskunder om ejendomme. Jeg glæder mig helt vildt til at stå på egne ben og i endnu højere grad være på landevejen og være i dialog med vores kunder om køb, salg, udlejning og vurderinger af erhvervsejendomme.”

”Siden jeg havde et indledende møde med Poul Erik Bech og Jane Bech var jeg ikke et sekund i tvivl om, at partnerstillingen i EDC Erhverv er den helt rigtige udfordring for mig. Jeg er sikker på, at vi via mit store erhvervsnetværk kan vinde markedsandele her i Sydjylland. Samtidigt giver det en stærk faglig tryghed at være en del af Danmarks største mæglervirksomhed og have en stor organisation og et stort professionelt bagland bag sig med et kendt og respekteret brand. Desuden er jeg personligt venner med Carsten Holm Barnekov, som er partner i vores Sønderborg erhvervscenter, som det seneste år har drevet vores erhvervscenter i Aabenraa, så jeg ved, hvad jeg går ind til og har kun hørt gode ting fra ham, så jeg glæder mig rigtig meget til opgaven.”

Poul Erik Bech har de seneste 43 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 600 medarbejdere.

Morten Dahl Rask

Direktør, Partner
Mobil: 23652427
E-mail: mrd@edc.dk

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk