EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding ansætter Preben Balle som ny partner

Den tidligere bankmand Preben Balle skal fremover være partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding.

Området i og nær Kolding er i en spændende erhvervsmæssig udvikling, og for at imødekomme denne udvikling har EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding ansat Preben Balle som ny partner. Preben Balle tiltræder i afdelingen med fortid som blandt andet erhvervsrådgiver hos Nybolig Erhverv, ejendomsadministrator og bankdirektør.

Hovedpersonen starter i sin nye stilling den første januar, og han ser frem til at komme i gang.

”Det er en spændende opgave, og der er gang i erhvervslivet i Kolding. Jeg fornemmer også, at det er nogle dygtige kollegaer, jeg skal arbejde sammen med. Jeg har altid haft meget med ejendomme at gøre, det interesserer mig, og det er et spændende felt at bevæge sig i,” siger Preben Balle.

Den tidligere bankmand har et stærkt lokalkendskab til Kolding. I 1992 flyttede han til byen, og han har arbejdet der siden. Det betyder også, at han har et bredt netværk i byen, og det vil komme ham til gavn, når han starter som erhvervsrådgiver i mæglervirksomheden.

”Jeg vil selvfølgelig trække på mit store netværk. Det kan ikke undgås. Jeg kan desuden bidrage med min salgsmæssige erfaring samt min erfaring inden for ejendomme. Jeg vil støtte mine kommende kollegaer og kæmpe for, at de kan gøre det endnu bedre, end de allerede gør i dag. Det har jeg en vis erfaring i at være med til,” siger han.

John Vogt, der er erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding, ser frem til at afdelingen udvides.

”Jeg ser frem til en styrkelse af det samlede team, herunder udvidelse af vores nuværende netværk og kompetencer. Med Preben Balle som det samlende punkt vil vi bestræbe os på at kunne servicere vores nuværende og nye kunder optimalt,” siger John Vogt.