EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle ansætter Arne Kristensen som partner

Arne Kristensen er den 1. maj 2021 ansat som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle. Han er statsautoriseret revisor og kommer fra en stilling som partner i PwC Trekantområdet. Han har boet i Vejle i 27 år og har arbejdet med revision og rådgivning i mere end 30 år.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle er i positiv udvikling og har styrket sin profil yderligere. Arne Kristensen har hjulpet kunder med køb og salg af erhvervsejendomme gennem årene. Han er ansat som partner i erhvervscenteret og siger:

“Jeg kommer med stor erfaring fra revisionsbranchen, hvor jeg har arbejdet med revision og rådgivning om køb og salg af erhvervsejendomme, optimering af transaktioner og forretningsmodeller. Jeg har et stærkt netværk i Vejle og omegn til områdets erhvervsliv og ejendomsbranchen, og jeg glæder mig rigtig meget til denne spændende mulighed.”

“Det har været en fornøjelse at starte i EDC og erhvervsmæglerbranchen. Vi har et stærkt team og har stor fordel af vores set up med 18 erhvervscentre på landsplan. Sammen med eksisterende partner Claus Fenger har vi det bedste fundament for at udvikle og styrke forretningen yderligere. Jeg ser et stort potentiale og ser frem til samarbejdet med eksisterende og nye kunder.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 600 medarbejdere.

Arne Kristensen

Partner, Erhverv
Telefon: 58587196
Mobil: 40301743
E-mail: akr@edc.dk