EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle opruster med kendt partner fra PwC

Arne Kristensen tiltræder den 1. maj 2021 som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle. Han er statsautoriseret revisor og kommer fra en stilling som partner i PwC Trekantområdet, hvor han har arbejdet med revision og rådgivning, herunder bistået kunder med køb og salg af erhvervsejendomme i 28 år.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle er i positiv udvikling og har i en periode været på udkig efter den helt rette profil. Poul Erik Bech siger:

”Vi har været på udkig efter at udvide vores partnerkreds i Vejle, da vi ønsker at styrke vores position yderligere. Derfor er vi meget tilfredse med at have landet en stærk profil som Arne Kristensen. Vi ser det som lidt af et scoop, at vi får et så kendt ansigt i byen som partner til vores erhvervscenter der. Han kommer med stor erfaring og et højt kompetenceniveau fra revisionsbranchen, og han har en kæmpe berøringsflade til områdets erhvervsliv, netværk og ejendomsbranchen og er kendt som en vellidt, dygtig og troværdig person. Med Arne Kristensen på holdet står vi endnu skarpere, og sammen med vores eksisterende partner Claus Fenger får vi det bedste fundament for at kunne vækste forretningen yderligere.”

Poul Erik Bech har på 43 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 600 medarbejdere.

Arne Kristensen, der har boet i Vejle siden 1994, siger: ”Jeg er gennem tiden blevet tilbudt mange interessante jobmuligheder, som jeg alle har takket nej til. Nu er tiden kommet til en rigtig spændende mulighed. Jeg er meget imponeret over det arbejde og den forretning, som Poul Erik Bech har bygget op til Danmarks største mæglervirksomhed. De værdier han står for i form af flid, etik og godt købmandskab er værdier, jeg kan identificere mig med og derfor gerne vil være en del af.”

”Jeg ser frem til at starte den 1. maj og ser et enormt potentiale i, at vi kan udvikle og styrke vores erhvervsafdeling yderligere. Jeg har et stærkt netværk i Vejle og omegn og har arbejdet med revision og rådgivning om køb og salg af erhvervsejendomme, optimering af transaktioner og forretningsmodeller i mere end 30 år. Den viden og det store netværk tager jeg med til EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor jeg ser det som et rigtig stærkt set up med 18 lokale erhvervsafdelinger, som altid kan trække på en landsdækkende organisation med viden, styrke og kompetencer.”

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk