EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg opruster med tung profil fra banksektoren

Arne E. Kjølhede (57) er pr. 19. april 2021 tiltrådt som erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg. Han har over 30 års erfaring fra den finansielle sektor og kommer fra en stilling som direktør for Salling Banks afdeling i Viborg, hvor han har været de seneste seks år.

Arne E. Kjølhede har de seneste 15 år været afdelingsdirektør for to forskellige banker i Viborg, nemlig Salling Bank og Spar Nord. Gennem sine mange år i finanssektoren har han primært beskæftiget sig med erhvervssegmentet, og derfor er den nye stilling, trods brancheskiftet, ikke ukendt grund. Han siger:

“Efter så mange år i bankverden er det selvfølgelig spændende at begive sig ud i ejendomsmæglerbranchen. Der kommer uden tvivl til at være ting, jeg skal lære, og det glæder jeg mig meget til, men jeg vil faktisk tro, at 80% af mine opgaver vil være kendt stof, da jeg gennem de seneste 25 år har beskæftiget mig med erhvervskunder og dermed også handel af erhvervsejendomme på finansieringssiden. Der er ikke så langt et spring fra finansiering til køb og salg, og både i bank- og ejendomsmæglerverden handler det om at forhandle og formidle gode aftaler. Så jeg kommer bestemt til at kunne trække på min erfaring i min nye stilling som erhvervsrådgiver, men der vil også være meget nyt, og det synes jeg er enormt spændende.”

Arne E. Kjølhede er meget aktiv i Viborgs foreningsliv og netværksgrupper. Han er bl.a. medlem af og fungerer som mødeleder i Viborg Netværk, medlem af bestyrelsen i Lions Club Viborg og aktiv i Viborg Erhvervsråd. Han udtaler:

“Jeg har et godt lokalkendskab og kender vores markedsområde godt, da jeg kommer fra Skive og har boet i Viborg de seneste 12 år. Derudover har jeg et stort erhvervsnetværk og ved, hvad der rører sig i byen, da jeg gennem de seneste mange år har haft opsøgende aktiviteter og deltagelse i en lang række foreninger og netværksgrupper.”

Partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, Bo K. Jørgensen, siger: “Der er gang i markedet i Viborg, så det er fedt at få en ekstra spiller med på holdet. Jeg kontaktede Arne, da jeg kender ham fra Viborg Netværk og vidste, at han ville passe perfekt ind i vores team. I kraft af sin solide erfaring med erhvervskunder i finanssektoren bringer han vigtige faglige perspektiver med sig, og det kommer både vi på kontoret og vores kunder til at få glæde af. Arne har desuden et kæmpe erhvervsnetværk i Viborg og en engageret og resultatorienteret tilgang til sine opgaver. Vi er meget glade for at have fået ham med på holdet.”

Udover stillingen som erhvervsrådgiver hos Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed arbejder Arne E. Kjølhede to dage om ugen med sin konsulentvirksomhed AEK Advice, hvor han bl.a. rådgiver om outplacement og transitionsforløb for HR-rådgivningsvirksomheden AS3 Transition.

Arne E. Kjølhede

Erhvervsrådgiver
Telefon: 58587648
Mobil: 24593993
E-mail: aek@edc.dk

Bo K. Jørgensen

Partner, erhvervschef
Telefon: 58587896
Mobil: 26128029
E-mail: bkj@edc.dk