EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland opruster pga. stigende efterspørgsel

Siden august 2017 er efterspørgslen på erhvervsejendomme i Nordsjælland gået én vej, og det er op. Derfor har EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland valgt at ansætte to nye medarbejdere.

Der har været nok at se til for erhvervsmæglerne Jacob Lunding og Stephen Wielje Berthelsen, der alene i 2017 gennemførte 120 salg og udlejninger for EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland.

Tallene fra EDC’s Køber/Lejerkartotek viser i øvrigt, at erhvervsmæglerne ikke kan tillade sig at hvile på laurbærerne. I Nordsjælland er antallet af virksomheder og ejendomsinvestorer, som søger ejendomme og lokaler til køb eller leje, steget betragteligt siden sommeren 2017. Bare siden august er antallet af investorer, der søger ejendomme i Nordsjælland, vokset med 13%. Samme tendens ses også på brugersiden, hvor antallet af virksomheder, der søger ejendomme og lokaler i Nordsjælland, er vokset med knapt 10%.

For at bevare sin ledende markedsposition og kunne følge med den stigende efterspørgsel har EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland ansat Kenth Meilgaard som erhvervsrådgiver og Torsten Ravn Berglind som ny ejendomsmægler.

”Vi har ansat de to, så vi kan være endnu mere til stede i Nordsjælland,” siger Jacob Lunding, partner og salgs- og udlejningschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland.

Jacob Lunding er sikker på, at Kenth Meilgaard og Torsten Ravn Berglind, med deres store kendskab til det nordsjællandske marked og deres vilje til at levere et godt stykke arbejde, kan styrke forretningen yderligere.

”Vi ved, hvad de står for. De er begge proaktive, og de vil ud over stepperne. De følger op på deres sager, og de har det bedst, når de får kørt deres sager igennem. De har den helt rigtige indstilling til at gøre et godt stykke arbejde her,” tilføjer Jacob Lunding.

Kenth Meilgaard kommer fra Nybolig Erhverv Kbh., Nordsjælland, hvor han har arbejdet siden 2013. Han har over 20 års erfaring indenfor finans- og ejendomssektoren med formueforvaltning og investering af danske-og udenlandske investeringsejendomme.

”Jeg har tidligere arbejdet sammen Jacob Lunding hos Nybolig Erhverv, og det glæder mig, at aftalen kunne falde på plads. Jeg er sikker på, at jeg kan være medvirkende til at fastholde og øge EDC Erhverv Poul Erik Bechs markedsandel i Nordsjælland,” siger Kenth Meilgaard.

Torsten Ravn Berglind har tidligere været ansat som ejendomsmægler i EDC Bolig Hillerød gennem ti år og har løbende haft et godt og succesfuldt samarbejde med EDC’s Erhvervsafdeling.  Han har 25 års erfaring som boligmægler hos EDC, men ønsket om at arbejde mere målrettet med erhverv førte til jobskiftet.

”Jeg er allerede i gang med flere spændende sager, og jeg glæder mig hver dag over de udfordringer, der er ved erhvervssegmentet. Mit lokalkendskab til Hillerød og Nordsjælland samt min store erfaring indenfor ejendomme hjælper mig meget,” fortæller Torsten Ravn Berglind.