EDC Erhverv Poul Erik Bech opruster med ny erhvervspartner i Herning

EDC Poul Erik Bech købte for nyligt Hernings ældste ejendomsmæglerfirma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer. Med købet styrkes virksomheden og positionen i Herning og omegn. Det har skabt et behov for flere hænder, og derfor udvides partnerkredsen i form af Kasper Ladekjær, som er ny partner i erhvervscenteret i Herning pr. 1 november 2020.

Kasper har 9 års erfaring fra den finansielle sektor. Han kommer fra en stilling som revisor hos PwC i Herning med speciale i finansielle selskaber og en baggrund som cand.merc.aud.

“Jeg gik ikke med planer om at skifte job, før jeg blev kontaktet af Poul Erik Bech. Men muligheden for at være med fra starten til at udvikle og styrke EDC Erhverv i Herning virkede meget interessant. Desuden var det en motivationsfaktor, at der er flere forskellige faglige udfordringer at arbejde med. Jeg deler også mange af de samme værdier som EDC Poul Erik Bech, heriblandt det at give noget retur til det lokalsamfund, man lever i og kommer af. Så der er flere faktorer, som gør, at jeg synes, vi er et godt match,” siger Kasper Ladekjær og fortsætter:

“Jeg forventer at kunne tilføre forretningen værdi i form af mit netværk, lokalkendskab og mine erfaringer fra den finansielle verden. Jeg har store forventninger til, at vi kan vækste den allerede eksisterende forretning i Herning. Der er et stort potentiale i området, hvilket jeg som vestjyde glæder mig til at aktivere. Jeg ser frem til mit nye arbejde i Midt- og Vestjylland – det er her, jeg hører til.”

Efter det nye opkøb består EDC Poul Erik Bech af 62 boligbutikker, 18 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere. Poul Erik Bech siger:

“Herning har stået på vores ønskeliste i mange år, og derfor var vi meget glade for, at vi i august kunne offentliggøre købet af Hernings ældste ejendomsmæglerfirma, som har eksisteret i mere end 30 år. Med opkøbet har vi fået mange nye dygtige medarbejdere ombord, og vi er glade for at kunne byde endnu en kompetent kollega velkommen. Kasper Ladekjær indtræder som partner i erhvervsdelen den 1. november. Med Kaspers faglige ballast, sit drive og netværk i Herning kommer vi til at realisere det store potentiale, der i Herning og omegn.”