EDC Erhverv Poul Erik Bech opruster med ny investeringspartner i København

Michael Thodsen er ny partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København. Han bliver partner i investeringsafdelingen med fokus på boligudlejningsejendomme.

Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København tiltræder erhvervsmægler Michael Thodsen som ny partner i investeringsafdelingen med fokus på boligudlejningsejendomme.

Det er en glad og tilfreds partner, der sætter ord på forfremmelsen.

”Det var en naturlig forlængelse af det arbejde, jeg har lagt i investeringsafdelingen gennem de seneste fem år. Jeg ser frem til at præge udviklingen mere konkret og have øget medbestemmelse, i forhold til hvilken retning vi skal gå,” siger Michael Thodsen, der har arbejdet hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i ti år.

”Jeg har deltaget en del i udviklingen af EDC Erhverv Poul Erik Bech og investeringsafdelingen. Vi er nu knyttet endnu tættere sammen, og jeg kan nu fast og løbende bidrage til udviklingen af såvel afdeling som virksomhed. Investeringsafdelingen har altid klaret sig godt, og den har udviklet sig markant. Det er en udvikling, som jeg vil have skal fortsætte,” siger Michael Thodsen, inden han uddyber, hvorfor han er et godt valg som partner:

”Jeg har den samme vision for investeringsafdelingen, som Poul Erik Bech har for hele virksomheden. Vi vil være nummer et, og i mig får han en partner, som vil det her 110 procent.”

Michael Thodsen har en fortid hos La Cour & Lykke, ligesom han også har været erhvervsmægler i koncernkundeafdelingen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Michael, og jeg anser hans partnerindtræden som en væsentlig del af investeringsafdelingens fremtidige udvikling. Vores forretningsmodel er bygget på stærke og indflydelsesrige partnere, som er med til at drive virksomhedens udvikling og vækst,” siger Poul Erik Bech.