EDC Erhverv Poul Erik Bech opruster med ny projektleder

Salgssupport og researchafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech udvider bemandingen med endnu en stærk projektleder. Axel Nyegaard (27) er ansat i afdelingen pr. 7/9, hvor han skal optimere interne processer og agere projektleder på større udviklingsopgaver.

Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, EDC Erhverv Poul Erik Bech kan nu byde velkommen til endnu en profil i Salgssupport og Researchafdelingen. Axel er netop ansat som projektleder i afdelingen og tilslutter sig et team bestående af 11 mand. Senest kommer han fra en stilling som financial officer & project coordinator hos rådgivningsfirmaet Triagonal.

”Jeg har fået et rigtig godt indtryk af EDC Erhverv Poul Erik Bech, som for mig at se, består af et yderst professionelt setup med kompetencerige og erfarne ansatte. Jeg glæder mig til at blive en del af det succesfulde og stærke team, som understøtter hinanden i arbejdsopgaver på kryds og tværs,” siger Axel.

”Jeg ser frem til nye udfordringer og forventer en spændende arbejdsplads i en afdeling, som er i konstant udvikling, og hvor der er rig mulighed for at kunne udvikle nye og spændende kompetencer, både hvad angår det arbejdsmæssige og det personlige plan.”

Axel er 27 år og er uddannet bachelor i HA-almen fra RUC. Til dagligt bor han med sin kæreste på Vesterbro.

Axel Elliot Bernstorff Nyegaard

Projektleder
Telefon: 58588783
E-mail: axny@edc.dk