EDC Erhverv Poul Erik Bech ruster op med to nye partnere i Odense

EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense styrker sig med to nye partnere i form af Jens Østergaard, der starter 1. juli 2020 og Lars Damsholdt Balle, der starter 1. august. Jens Østergaard kommer fra en stilling som Business Development Manager i Obton og Koncenton, og Lars Damsholdt Balle kommer fra en stilling som ejendomschef og tidligere COO, drifts- og udviklingsdirektør hos Tasfo Selskaberne.

De tre partnere i EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense: Jens Østergaard, Lars Duus og Lars Damsholdt Balle.

”Vi har allerede et rigtigt dygtigt team i vores Odense erhvervscenter med vores partner Lars Duus i spidsen. Men vi har i et stykke tid gerne villet erstatte en tidligere fratrådt og opruste yderligere. Det sker nu i form at tiltrædelse af yderligere to partnere, da vi ser et stort uudnyttet potentiale for os i Odense og for den sags skyld på hele Fyn. Vi er derfor rigtig glade for at få to tunge profiler i form af Jens Østergaard og Lars Damsholdt Balle med på holdet, så vi kan vækste yderligere,” siger Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 61 boligbutikker samt 17 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

Jens Østergaard (53) kommer fra en stilling som Business Development Manager i Obton og Koncenton og har tidligere været afdelingsdirektør for Erhverv i Spar Nord og været område-, centerdirektør og erhvervschef i Nykredit i over 15 år.

Han siger: ”Det sidste år har jeg kørt væk fra Fyn for at skabe løsninger og salg for Obton og Koncenton. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage og dyrke mit netværk og mine relationer, som jeg tidligere har arbejdet sammen med. Udviklingen på Fyn går rigtig hurtigt, og jeg ser en stor mulighed for, at vi som team kan løse opgaven i at binde sælger og køber sammen til gavn for begge parter.”

Lars Damsholdt Balle (55) kommer fra en stilling som ejendomschef og tidligere COO, drifts- og udviklingsdirektør hos Tasfo Selskaberne. Han er bestyrelsesformand i Wecoveryou, WCY og bestyrelsesmedlem i LabTech Data. Han har tidligere arbejdet som erhvervschef og erhvervskundechef i 20 år i Svenska Handelsbanken, FIH Erhvervsbank og BG Bank.

Han siger: ”Det fynske marked gennemgår i disse år en meget interessant udvikling, med stadig større bevågenhed og interesse fra større investorer. Markedet vækster kraftigt med gode investeringsmuligheder. De store kommunale og regionale investeringer i letbane og supersygehus påvirker markedet og giver en øget interesse for Fyn og Odense. Det ser jeg meget frem til fortsat at være en del af sammen med resten af teamet i Odense.”