EDC Erhverv Poul Erik Bech sponsorerer Aarhusselfies et kunstfotografisk projekt

Det kunstfotografiske projekt Aarhusselfies, udtænkt af fotograf Mai Skou Wihlborg, gjorde sin entre på Store Torv i Aarhus den 4. juni og kører frem til 1. august 2021. I en tid, hvor vi ikke har haft mulighed for at rejse til populære turistattraktioner rundt omkring i verden, har projektet til formål at få os til at genopdage de gode oplevelser i nærområdet. EDC Erhverv Poul Erik Bech er en af flere sponsorerende samarbejdspartnere i projektet.

Det kunstfotografiske projekt Aarhusselfies vil med selfies af smukke og spændende Aarhus, samt billeder af markante personer i byen, få os til at tænke. Vi skal opdage eller genopdage de måske ellers glemte oplevelser, som eksisterer lige rundt om hjørnet. Udstillingen er ikke blot en fortælling om turister og turistmål, men også i høj grad en udstilling, der forsøger at skabe refleksion over klimaet og bæredygtige måder at rejse på.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har sponsoreret projektet. Kent Nielsen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, siger: ”Vi er glade for at kunne støtte den lokale kultur i Aarhus. Byen er kendt for at have meget at byde på både kulturelt og æstetisk, hvilket projektet også afspejler og skitserer. Når man ser på de mange Aarhusselfies, bliver det tydeligt, at man ikke behøver at rejse til udlandet for at få de gode turistoplevelser.”

Aarhusselfies-projektet kører i tre dele

  1. En udstilling med turistfotos og #aarhusselfies med markante personer i Aarhus
  2. Selfies deles på Instagram under #aarhusselfies med budskabet ”Ude godt, men hjemme også godt”
  3. Fem store foto-mosaikker, hvor de mange selfies samles, udstilles og præger byrummet

Læs mere på: www.aarhusselfies.dk

Kent Nielsen

Partner og direktør, Erhverv
Telefon: 58587876
Mobil: 51804072
E-mail: keni@edc.dk