EDC Erhverv Poul Erik Bech styrker sig med ny partner i Nordjylland

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har pr. 1. juni 2020 ansat Mads Dyhr (48), som partner i Vendsyssel. Mads Dyhr kommer fra en stilling som salgschef for Nordicals Erhvervsmægler Vendsyssel og har mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor som bl.a. afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel/Skagen, områdedirektør i Fisher Investments og som kundechef og investeringsrådgiver i Spar Nord Bank.

Frank Jensen, direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg udtaler: ”Vi har igennem længere tid ønsket at styrke vores position i Vendsyssel, som, vi synes, er et spændende område med mange muligheder.  Med ansættelsen af Mads Dyhr, der gennem mange års beskæftigelse i den finansielle sektor har et stærkt netværk i området, er det nu lykkedes. Mads Dyhr vil sammen med Michael Stilling, partner og erhvervsmægler, der i forvejen er et kendt ansigt i Hjørring og det øvrige team se frem til et øget samarbejde med virksomhederne i Nordjylland og Vendsyssel.”

Mads Dyhr, som tidligere har arbejdet i og bor i Skagen udtaler: ”Jeg glæder mig meget til at blive en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech, som erhvervspartner og afdelingsdirektør. Jeg ser frem til et godt samarbejde med kunder, rådgivere og samarbejdspartnere i lokalområdet i Vendsyssel, hvor jeg allerede har et stort netværk – bl.a. fra mine mere end 25 år i den finansielle sektor.”