EDC Erhverv Poul Erik Bech styrker sig med ny partner i Sønderjylland

Brian Pedersen er ansat som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg pr. 1 november 2020. Han kommer fra en stilling som Retail Developer hos Sønderborg Kommune og har i mange år været selvstændig erhvervsdrivende i restaurationsbranchen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg er i en positiv udvikling, og det har skabt et behov for udvidelse af partnerkredsen.
Carsten Holm Barnekov, afdelingsleder og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg siger:

”Vi har et stort ønske om at styrke vores position i Sønderjylland yderligere, og med en lokal og dygtig profil som Brian med på holdet, så står vi virkelig stærkt og er godt rustede til de mange spændende erhvervsopgaver, der ligger forude. Brian er en meget initiativrig person, der med sin mange års erfaring vil kunne bidrage med en særlig aktiv og decideret tilgang til at få sagerne løst. Jeg ser et stort potentiale i sammensætningen af teamet med Brian Pedersen, Ib Hansen og jeg, hvor vi i fællesskab kan vækste forretningen yderligere.”

Brian Pedersen siger: ”Jeg ser frem til at skabe en endnu stærkere ejendomsmæglervirksomhed i Sønderjylland sammen med mine nye kollegaer og få EDC Poul Erik Bech endnu mere på landkortet her i området og slå fast, at vi er de bedste samarbejdspartnere i byen.””

Jeg har i mange år været selvstændig erhvervsdrivende, og har derudover arbejdet i Sønderborg Kommune, hvor mit arbejde bestod i at få fyldt de tomme lejemål i detailhandlen. Herfra har jeg et stort netværk, som jeg kan bruge i min nye spændende stilling. Jeg har kendt Carsten Holm Barnekov længe og vidste, at han talte godt om jobbet og med en stærk landsdækkende organisation bagved, var jeg ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige sted for mig.”