EDC Poul Erik Bech ansætter endnu en erhvervsdirektør og partner i Aarhus

Henrik Frost Sørensen tiltræder som erhvervsdirektør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus 1. november 2021. Han kommer med knap 20 års erfaring fra ejendomsbranchen, senest som associeret partner i Newsec Advisory.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus flyttede grundet vækst og manglende plads ind i nye og større lokaler på Rådhuspladsen 3 overfor Aarhus Rådhus 1. maj 2021. Med Henrik Frost Sørensen på holdet har erhvervscenteret nu rundet mere end 20 medarbejdere. Grundlægger Poul Erik Bech siger:

”Vi er meget tilfredse med, at vi nu har landet begge erhvervsdirektører og partnere til vores erhvervscenter i Aarhus. Henrik Frost Sørensen kommer med stor erfaring fra en række relevante og spændende ansættelser i ejendomsbranchen. Han har derfor et rigtig godt indblik i kunder og forretningsforbindelser med mange perspektiver og et bredt netværk, som vil styrke os fremover.”

”Sammen med Kent Nielsen vil han udgøre en rigtig god ledelse, og jeg ser frem til, at de sammen med vores mange andre dygtige medarbejdere vil være med til at fortsætte den positive udvikling. Vi er stort set ved at være i mål med ansættelserne i vores aarhusianske erhvervscenter, og mangler kun et par enkelte medarbejdere i øjeblikket, men med den fart der er på ejendomsmarkedet, søger vi altid dygtige medarbejdere – det gør sig faktisk gældende over hele landet,” siger Poul Erik Bech.

Poul Erik Bech har på 43 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 63 boligbutikker og har netop rundet 600 medarbejdere.

20 år i ejendomsbranchen

Henrik Frost Sørensen er født og opvokset i Aarhus – først i Risskov og har de seneste 15 år boet i Lystrup med kone og to børn på 14 og 16 år. Han kommer fra en stilling som associeret partner i Newsec Advisory, hvor han har været i knap 5 år. Inden var han erhvervsmægler i Home Erhverv i 1 år, kundechef i NCC Property Development i 1½ år og har været salgschef samt udlejningschef i DATEA i 7 år. Hans første berøring med fast ejendom kommer dog igennem hans far, der har være selvstændig investor og udvikler af egne ejendomme i knap 50 år. Han siger:

”Jeg glæder mig meget til at starte og komme i gang. Jeg kender EDC Erhverv Poul Erik Bech godt fra mine knap 20 år på arbejdsmarkedet, som alle har været med udgangspunkt i fast ejendom. Der har været en god kemi og dialog hele vejen igennem, så det bliver virkelig spændende. Da jeg snart runder de 50 år, har det været vigtigt for mig at finde en arbejdsplads, hvor jeg kan se mig selv i mange år fremover, hvilket jeg kun er blevet bekræftet i undervejs i forløbet. Det er en god virksomhed med gode værdier, gode, dygtige medarbejdere, hvor jeg synes, jeg som person passer rigtig godt ind både fagligt og socialt, så jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til, at jeg kan udleve mine faglige drømme og ambitioner i EDC Erhverv.”

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk