EDC Poul Erik Bech flytter boligbutik og erhvervscenter til ny lokation i Herlev

EDC Poul Erik Bech Herlev flytter både bolig og erhverv fra Kobbervej 8 til nyistandsatte rammer på Marielundvej 41 i Herlev. På den måde sikrer de to veldrevne afdelinger en fortsat god synergi imellem sig, mens også kunderne drager fordel af flytningen.

EDC Poul Erik Bech bolig og erhverv slår dørene op til deres nye lokaler på Marielundvej 41 i Herlev den 1. oktober 2023, hvor de to driftige afdelinger åbner op i moderne og nyrenoverede rammer.

Erhvervscenter i 25 år
EDC Erhverv Poul Erik Bech har stor erfaring indenfor køb og salg af erhvervsejendomme i Herlev og dækker hele Vestegnen fra Gladsaxe til Ishøj. Thomas Møller Rudlang, partner og salgs- og udlejningschef, EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger:

”Vi etablerede erhvervscenteret i Herlev i 1998, og nu er vi klar til at flytte til nyrenoverede lokaler. I erhvervsafdelingen er vi således også meget glade for at have fundet nogle optimale lokaler på Marielundvej 41 i Herlev. Her får vi lokaler, der passer perfekt til os – både i forhold til indretning, placering og så var det også perfekt, at vi havde mulighed for hurtig overtagelse.”

”Vi er også meget glade for at fortsætte med at bo sammen med boligafdelingen. Vi er to mindre afdelinger, så det er godt for det sociale, men specielt er vi glade for at kunne fortsætte den gode synergi, der er mellem vores to afdelinger. Vi har et stærkt samarbejde, som begge parter har nydt godt af gennem tiden, og som vi ser frem til også at nyde godt af i fremover.”

God synergi
Rasmus R. Kreilgaard, medejer af EDC Bolig Poul Erik Herlev, siger: ”Vi er meget glade for at flytte vores boligafdeling sammen med erhvervsafdelingen til Marielundvej 41 i Herlev, hvor vi kommer ind i større, lysere og istandsatte lokaler, der giver nye flotte rammer med plads til at vækste. Vi kommer væk fra vores tidligere placering, som man kunne tro, var en bedre placering for os, men vi oplever faktisk ikke, at særligt mange kunder finder os via synlighed i gadebilledet.”

Han fortsætter: ”De finder os derimod i langt højere grad pga. vores tilstedeværelse på diverse digitale medier, hjemmesider, annoncer og i deres postkasser. De nye lokaler giver os mulighed for at lægge endnu mere fokus på de platforme, hvor kundernes boliger får mest mulig synlighed, samtidigt med at vi fortsat er placeret relativt centralt i byen.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk