EDC Poul Erik Bech forener business og pleasure som vært for Mandagsræs

Jakkesættet var skiftet ud med lycra-dragten, da EDC Poul Erik Bech var vært for sæsonens sjette udgave af Mandagsræs. Her deltog virksomheder som PFA, KPMG, Øjenlægernes HUS og Capital Investment i cykling og networking på kryds og tværs.

Solen stod højt på himmelen, og smilene var brede, da 125 deltagere var samlet ved EDC Poul Erik Bechs center i Herlev efter fyraften mandag den 17. juni. Det var med ét formål for øje: At cykle og skabe nye relationer på den 17 km lange strækning fra Herlev til rundstrækningen i Hove, hvor deltagerne skruede op for ræset i fire forskellige grupper inddelt efter niveau.

”Som deltager får man en god omgang motion sidst på eftermiddagen en mandag, der ellers godt kan være lidt kedelig. Det er på mange måder ’business og pleasure’ i en skøn forening, da det er i hyggelige og uformelle rammer, hvor vi er i lycra i stedet for jakkesæt. Samtidig er der meget networking, da man får lejlighed til at snakke med mennesker fra mange forskellige virksomheder,” siger Michael Thulstrup, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech og vært for dagens arrangement for 15 forskellige virksomheder og deres kunder.

Bjørn Gervø er partner i EDC Projekt Poul Erik Bech og deltog som vært også i dagens cykelløb. Også han sætter ord på, hvordan cyklingen skaber et fællesskab, der får forretninger til at glide meget nemmere efterfølgende:

”Det er hyggeligt at være vært – og deltage helt generelt. For her snakker vi kun cykling. Og når man så møder folk i en faglig sammenhæng senere, så glider snakken meget nemmere, da man har noget at snakke om og har fået skabt en tillid til hinanden.”

Jens Veggerby er tidligere professionel cykelrytter og idémanden bag Mandagsræset. Han stod derfor i spidsen for dagens arrangement med et professionelt setup af guider, racemarshalls, samaritter, mekanikerbil og motorcykler.

”Det er professionelle forretningsfolk, vi har med at gøre her. Derfor skal der også være styr på tingene, så de kan føle sig trygge, rolige og stolte bagefter. Men samtidig skal det også være hyggeligt og afslappet. Derfor siger jeg også altid til dem, at de skal huske, at det ikke er Tour de France, men bare cykling,” siger Jens Veggerby med et smil.

Bjarke Sandbeck er partner i advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen – og også deltager i mandagens cykelløb. For ham var det vigtigste heller ikke konkurrencedelen, men at snakke med både nye og kendte mennesker, samtidig med at han får rørt sig.

”Jeg har ikke en ambition om at vinde, det er jeg ikke god nok til. Jeg er her for at møde nye mennesker og lære dem, jeg kender i forvejen, bedre at kende. Og så elsker jeg at dyrke motion og være aktiv,” siger han.

Det var da også en fornøjet Bjarke Sanbeck, som vendte retur fra cykelløbet. Også selvom det ikke blev til præmier i denne omgang – og cyklen punkterede undervejs.

”Jeg var lige klar til at give den gas, da det skete, så det var ærgerligt. Men det ved man jo kan ske. Og det handler jo bare om at være med,” siger han med et bredt smil.

Det er også en overskudsfyldt Jens Veggerby, der er vendt retur fra løbet, og som roser EDC Poul Erik Bech for værtskabet.

”Michael og Bjørn har været gode og eksemplariske værter ved også at uddele præmier til hjælperne. For det fortjener de virkelig. Uden racemarshalls, samaritter og flagposter var det her ikke muligt. Så det var en rigtig fin gestus,” siger han, mens han roligt hilser farvel til dagens deltagere.