EDC Poul Erik Bech i Aarhus har vokseværk og bliver nabo til rådhuset

Efter mere end 23 år på Fredens Torv 1, Aarhus C er pladsen blevet for trang for EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, der tæller 16 medarbejdere og fire nye ansigter skal ansættes i den kommende tid og flere på sigt. Derfor er lokalerne netop sat til udlejning og erhvervsmægleren flytter senest den 1. maj 2021 ind i nye og større lokaler på Rådhuspladsen 3 overfor rådhuset.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har grundet vækst og manglende plads valgt at flytte fra Fredens Torv 1 i Aarhus C. De flytter til nye lokaler på 1. sal på Rådhuspladsen 3 i Aarhus C. Poul Erik Bech siger:

“Vi har i en periode kigget på nye lokaler til vores voksende Aarhus-erhvervsafdeling, og vi er meget tilfredse med, at vi nu har fundet nogle attraktive lokaler, der støtter op om vores vækststrategi. Vi er i øjeblikket 16 medarbejdere i Aarhus, og vi har i de kommende år lagt en ambitiøs vækststrategi, hvor vi lige nu er på udkig efter fire nye medarbejdere, hvoraf vi søger to nye partnere og to erhvervsmæglere.”

“Den eller de nye partnere skal tage over efter vores tidligere direktør, Søren Leth Pedersen, der efter 18 år stoppede ved årsskiftet for at blive selvstændig inden for ejendomsfondsbranchen. Vi glæder os således til at få vores nye team på plads, så vi kan fortsætte udviklingen,” siger grundlægger Poul Erik Bech.

Han har på 43 år opbygget EDC Poul Erik Bech, der i dag er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og over 600 medarbejdere.

Flytter i foråret

Kiehn Christensen, der stoppede som direktør i EDC Bolig Poul Erik Bech i marts 2020, for i stedet at fortsætte i EDC Poul Erik Bechs bestyrelse og i et nyoprettet Advisory Board har siden oktober arbejdet tæt sammen med Søren Leth Pedersen. Han fortsætter indtil, der er fundet en ny ledelse til Aarhus-afdelingen. Han siger:

“De nuværende lokaler på Fredens Torv 1 er blevet for trange, så da vi så, at Kromann Reumert lejede deres 1. sal ud på Rådhuspladsen 3 blev vi meget interesseret. Vi synes, de 562 m2 er det helt rigtige for vores videre udvikling og vækst. Vi går allerede nu i gang med at indrette de nye lokaler og ser frem til at tage dem i brug her i foråret. Senest 1. maj flytter vi ind i de nye lokaler, og vi glæder os til at byde vores kunder og samarbejdspartnere velkomne i de nye, flotte omgivelser,” siger Kiehn Christensen og fortsætter:

“Det betyder også, at vi er gået i gang med at finde nye lejere til vores nuværende lokaler på Fredens Torv 1. Det er naturligvis oplagt, at vi har fået opgaven med at hjælpe ejeren af bygningen med at finde de nye lejere. Det er et sted, som vi har været rigtig glade for de sidste 23 år, så vi håber, vi hurtigt kan finde nogle nye lejere til de 354 m2, som bliver lige så glade, som vi har været for lokalerne.”

Fredens Torv 1 i Aarhus C blev opført i 1606 og er en præsentabel og historisk ejendom, der er istandsat med respekt for ejendommens historie og alder.

 

 

 

 

 

 

Erhvervsafdelingen i EDC Poul Erik Bech Aarhus får fremover udsigt til Aarhus Rådhus. 

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk