EDC Poul Erik Bech opruster med erhvervspartner i Herning

EDC Poul Erik Bech købte for et år siden Hernings ældste ejendomsmæglerfirma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer. Siden er det gået stærkt og Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed har i høj grad styrket sin position i Herning og omegn. Partnerkredsen blev udvidet i slutningen af 2020 – og nu er Terkel Præst Berthelsen netop optaget som erhvervspartner. Han kommer med stor erfaring fra den finansielle sektor, bl.a. som tidligere filialdirektør og centerdirektør.

Terkel Præst Berthelsen (40) har 15 års erfaring fra den finansielle sektor bl.a. som filialdirektør i Sydbank, centerdirektør i Nykredit og erhvervskundechef i Vestjysk Bank. Han kommer fra en stilling som Sales Executive i Horten Advokater, har en HD FR og er i sin fritid aktivt involveret i Akademiet for Talentfulde Unge.​ Han er født og opvokset i Herning, hvor han bor med sin kone og tre piger. Terkel Præst Berthelsen er pr. 15. september 2021 optaget som erhvervspartner i EDC Poul Erik Bech.

”Jeg har lige siden studietiden gået med en ejendomsmægler i maven, men da jeg blev færdiguddannet, herskede Finanskrisen, så jeg syntes dengang, at det var for usikkert og begyndte i den finansielle sektor i stedet. Det har jeg ikke fortrudt, men har alligevel gennem karrieren gået og tænkt over mulighederne som mægler. Jeg tænkte dengang på at blive boligmægler, men mine mange år i den finansielle sektor betyder, at min profil nu passer langt bedre som erhvervsmægler, da jeg har stor erfaring med B2B-salg og rådgivning.”

Kærkommen mulighed

Terkel Præst Berthelsen så et jobopslag med, at EDC Poul Erik Bech i Herning søgte en erhvervspartner. Det var en mulighed, han ikke ville gå glip af, da det præcis var, det han gik og ledte efter. Han siger:

”Der kommer ikke mange muligheder som denne, så jeg slog til. Det tiltaler mig meget at få min egen ejerandel som partner, hvor vi har meget selvstændighed og medbestemmelse – noget som de konkurrerende mæglervirksomheder ikke i lige så høj grad har. Samtidigt har vi stor støtte fra de mange stærke fællesfunktioner med bl.a. et meget solidt datagrundlag, systemer, know how og viden. Det er spændende at blive en del af Danmarks største mæglervirksomhed, en virksomhed i vækst og med en stærk vision om at blive de foretrukne og største i Herning og omegn.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed og består af 63 boligbutikker, 18 erhvervscentre og har netop rundet mere end 600 medarbejdere. Poul Erik Bech siger:

”Vi er rigtig glade for, at Terkel Præst Berthelsen indtræder som partner i Herning. Han kommer med en stærk profil, hvor han kan bruge sit brede netværk, lokalkendskab og erfaringer fra den finansielle verden. Sammen med vores nuværende partner Kasper Ladekjær og resten af holdet i Herning, kommer vi til at stå særdeles stærkt. Vi overtog Hernings ældste ejendomsmæglerfirma for et år siden, og vi har rykket os rigtig flot allerede, så vi glæder os til at fortsætte med at realisere det store potentiale, vi oplever i Herning og omegn.”

Terkel Præst Berthelsen

Partner, Erhverv, HD-FR
Mobil: 51150162
E-mail: tpb@edc.dk

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk