Eksklusiv high-end fashion butik flytter til nyt lokale i Volden i Aarhus

Den velkendte high-end fashion og interiørbutik Utzon flytter butikken til den attraktive og eksklusive ende af Aarhus C. Den nye location har en enestående facadeværdi mod Volden og en masse attraktive naboer. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen af det 157 m² butikslejemål.

Utzon har eksisteret i mere end 40 år og har fra sin begyndelse været drevet som luksuriøs pelsforretning. Med årene har Utzon udvidet sit sortiment og præsenterer i dag et personligt og dekadent univers af interiør, high-end fashion og selvfølgelig skind og pels. Birgitte Busk Hougaard, direktør af Utzon siger:

“Utzon har været beliggende i Vestergade i Aarhus i over 30 år, hvilket vi har været meget glade for. Vi har som forretning og producent formået at følge med tiden, og har dermed udvidet vores kompetencer til at skabe en forretning med et meget personligt univers både indenfor mode og interiør. Dette har skabt et endnu større kundesegment, og vi har derfor valgt at flytte vores butik fra Vestergade til Volden, da mange af Aarhus´s nichebutikker er beliggende i området – derfor matcher beliggenheden også det kundesegment, som vi har.”

“Den indvendige istandsættelse er godt i gang, og vi rykker ind i det nye lokale midt i oktober. Jeg vil samtidig gerne rose og takke EDC Erhverv Poul Erik Bech for et godt samarbejde. De har gennem forhandlingerne ageret meget professionelt og har været gode til at få enderne til at nå sammen, hvilket har påvirket forhandlingsprocessen positivt for alle parter.”

Lyspunkter i svær tid

Med udviklende teknologi og en øget efterspørgsel på nethandel har der længe været udsigt til en dyster tid for detailhandlen. Frank Heskjær, detailchef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, fremhæver dog, at der også er lyspunkter på handelsstrøgene:

“Vi ser flere interesserede detailbutikker, som ønsker at flytte eller etablere sig i Aarhus. Det er positivt, taget omgivelserne og denne usikre coronatid i betragtning. Vi har bl.a. hjulpet Utzon med at finde det perfekte lokale til deres fremtidige butik. Men der er også en del andre sager som elcykelvirksomheden Biomega, som er en nyetablering i Aarhus. Optikerkæden CrossEyes har også åbnet ny butik på Store Torv i Aarhus, og derudover er der Stenstrup Watches & Jewellery, et helt nyt koncept i Aarhus, som vi alle har hjulpet med at finde de helt rigtige lokaler for dem, så de nye butikker er med til at sætte sit præg på udviklingen af butikslivet i Aarhus,” siger Frank Heskjær.

Stemningsfuldt lokale med unik beliggenhed

Franks Heskjær fra EDC Erhverv Poul Erik Bech siger om Utzons nye lokaler: “Både ude såvel som inde fremstår lokalerne i perfekt stand, og må siges at have en af de smukkeste facader i området. Lokalet er løbende blevet moderniseret, og fremstår med to store glasfacader ud til Volden. Lokalet har en unik charme og stemning over sig, og byder på en særlig indretning, hvor alt fremstår åbent og lyst.”

“Butikken har en attraktiv placering på Volden 2, som er bindeleddet mellem det pulserende Pustervig – og Store Torv. Placeringen er en del af det naturlige strøgforløb, hvor andre store velbesøgte detailbutikker også huser butik. Bl.a. har VIU briller, Mads Nørgaard og Jane König senest etableret sig i området. Butikken er et perfekt match til Utzon, da der er en god kundestrøm og da butikkens charme og stil, går hånd i hånd med Utzons elegante og eksklusive forretning,” slutter Frank Heskjær.