Erfaren vurderingsspecialist ansættes hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus

Litta Gantzhorn (45) er 1. marts startet som vurderingsspecialist hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Med sig bringer hun et indgående kendskab til ejendomsmarkedet fra bl.a. 12 år som ejendomsmægler og knap 10 år i Nykredit-koncernen, hvor hun har siddet først som account manager og siden som seniorvurderingsspecialist på erhvervsejendomme.

Litta Gantzhorn har en baggrund som ejendomsmægler, men de seneste år har hun arbejdet som markeds- og kundechef i NCC, og forinden var hun i næsten et tiår hos Nykredit-koncernen. Hun fortæller:

”Gennem min karriere har jeg gået efter stillinger, der på forskellig vis relaterer sig til fast ejendom. På den måde har jeg haft mulighed for at sidde på varierende pladser rundt om skrivebordet, og det gør, at jeg i dag har en bred indsigt, som jeg kan trække på i min nye stilling. Hvis man først har været ejendomsmægler, løber det i ens blodårer, så jeg glæder mig meget til at vende tilbage til branchen, og igen få mere kundekontakt og være den, der følger tingene til dørs.”

Litta Gantzhorn er opvokset i Års, men har boet i Aarhus i 22 år. Hun er medlem af advisory board for Buhl Mediation og sidder i bestyrelsen for Byggesocietet i Aarhus. Gennem hele sit arbejdsliv har hun beskæftiget sig med ejendomsmarkedet i Aarhus og har derfor et indgående lokalkendskab.

”Alle år har jeg haft en kommerciel tilgang til faget og især arbejdet med vurderinger af erhvervsejendomme, da det er min store passion. Der er ikke to vurderinger, der er ens, og derfor er det altid et spændende og omfattende arbejde at udfærdige vurderinger. Det kræver dyb ekspertise og forståelse for juraen på alle segmenterne, og det holder jeg meget af at nørde i. Det har været et super forløb omkring ansættelsen, så jeg har en god mavefornemmelse og glæder mig til at komme i gang.”

Generelt har EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus medvind, og grundet vækst har erhvervscentret valgt at flytte til større lokaler på Rådhuspladsen 3 i Aarhus C senest d. 1. maj 2021. Pladsen er nemlig blevet for trang for de 17 medarbejdere, som snart vil tælle mindst tre nye ansigter, herunder en erhvervsdirektør og en erhvervsmægler.