Lind & Risør sælger storparcel med mulighed for at bygge 126 fritidshuse

En spændende storparcel på 232.223 m2 med mulighed for udstykning af op til 126 fritidshusgrunde, sælges nu af Lind & Risør i nærheden af den fine strand i Idestrup ved Marielyst. Der foreligger udstykningsforslag og EDC Projekt Poul Erik Bech formidler salget af den attraktive storparcel, som er blevet hevet op af skuffen, da salget af fritidshuse er eksploderet grundet Corona.

Hos landets største ejendomsmægler EDC steg salget af sommerhuse i juni 2020 med 147% i forhold til samme måned sidste år, samtidigt har grundsalget haft en fremgang på 133%, så fritidshuse går som varmt brød i øjeblikket. Det er grunden til, at Lind & Risør nu sætter en attraktiv udstykning til fritidshusgrunde til salg. Thomas Uldall, projektchef i Lind & Risør siger:

“Tilbage i 2005 købte Lind & Risør fem storparceller til fritidshusgrunde, der dengang blev frigivet af staten for at bygge flere sommerhuse herhjemme. Men siden dengang har vi fundet ud af, at vi skal koncentrere os om det, vi er bedst til, og det er at bygge helårshuse – primært på Sjælland. Derfor har storparcellen egentlig bare ligget i skuffen og landmanden, der ejede området før har bare fortsat med at forpagte den frodige landbrugsjord, så den har som sådan ikke kostet os noget at have liggende.”

“Men grundet Corona og den store popularitet med fritidshuse, tænkte vi, at vi lige så godt kan få den op af skuffen, når nu fritidshuse er så populære i øjeblikket. Der er meget frie rammer for projektet, og den rigtige investor kan bygge sin helt egen bydel og fuldstændig bestemme, om det skal bygges ensartede fritidshuse, store forskelligartede aktivitetsfritidshuse, og om de skal sælges samlet som et projekt eller enkeltvis, så der er gode muligheder for at lave et super attraktivt investeringsprojekt.”

Attraktivt og velbeliggende område

Kenneth Torben Henningsen, projektchef og partner i EDC Projekt Poul Erik Bech siger om udstykningen:

“Det er et attraktivt og velbeliggende område i Idestrup ved Marielyst kun 1,3 km fra den meget fine strand, der er 10 km lang og meget børnevenlig. Udstykningen til fritidshusgrunde på 232.223 m2 sælges kun samlet for 14,5 mio. kr. + moms, og der er mulighed for at udstykke op til 126 fritidshuse og udstykningsforslag og færdig lokalplan foreligger. Det er ikke byggemodnet, så det påhviler køber alle tilslutningsomkostninger samt byggemodning, men det burde ikke være det store, da der typisk blot er grusveje i sådanne sommerhusområder. Det er et stort område med luft og plads omkring, da fritidsgrundene, hvis der fx bygges 126 fritidsboliger, ligger på store grunde på mellem 1.200-2.100 m2.”

“Området er samtidig tæt på Marielyst, indkøbsmuligheder, motorvej, golfklub og det er et lystfiskerparadis med mulighed for både sø, å, og fjordfiskeri. Samtidigt kommer den kommende Femern-forbindelse til at have en positiv indflydelse på området, da Lolland-Falster får en ny station i Holeby og de tyske turister vil få kortere rejsetid til området. Desuden gør Femern det mere attraktivt at pendle til Københavnsområdet, da rejsetiden vil kunne klares på under én time mod halvanden i dag.”

EDC Projekt Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel på fritidshuse og har også et andet stort fritidshusgrundstykke til salg i øjeblikket med 78 fritidshusgrunde på Langeland.