Ny erhvervspartner i EDC Poul Erik Bech

Sune Møllevang er optaget som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle pr. 1. september 2022. Han er født og opvokset i Vejle og kommer fra en stilling som senior erhvervsrådgiver i Nykredit i Kolding. Han har en solid baggrund i finanssektoren og har tidligere arbejdet i Vejle for Handelsbanken og Nordea.

Sune Møllevang (38) siger om sin nye stilling: ”EDC Erhverv Poul Erik Bech har et rigtig godt navn i markedet, og jeg synes, det er et meget spændende lokalt setup med fokus på min hjemstavn i Vejle. Jeg kan godt lide ideen om at blive herre i eget hus, som partner for vores erhvervscenter i Vejle sammen med partner Arne Kristensen, som jeg kender fra byen, som meget vellidt og med et kæmpe netværk. Herudover deler vi en fælles interesse, da vi begge er passionerede tilhængere af Vejle Boldklub. Jeg glæder mig meget til, at vi i fællesskab kan bygge erhvervscenteret yderligere op med vores kontakter og omfattende netværk i Vejle og omegn.”

Han fortsætter: ”Jeg har i længere tid tænkt over, at det kunne være spændende at arbejde som erhvervsmægler, så da muligheden bød sig, slog jeg til med det samme. Jeg kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Nykredit i Kolding, hvor jeg har administreret min egen portefølje af erhvervskunder og stået for rådgivning om erhvervsejendomme, så området er bestemt ikke nyt for mig. Det er selvfølgelig en ny branche, men jeg ser også mange ligheder, hvor jeg kan bruge min erfaring fra finanssektoren og udvikle og pleje eksisterende kunder, bruge mit store netværk og arbejde med opsøgende salg.”

Sune Møllevang er født og opvokset i Vejle. Han bor i Daugård med sin familie, som foruden konen Tine tæller børnene Julius og Victor på 8 og 6 år. De har dog netop købt en byggegrund i Bredballe, og familien glæder sig til at komme tættere på Vejle igen.

Stærk på erhvervsejendomme
EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed og består af 75 boligbutikker, 19 erhvervscentre og 650 medarbejdere. Poul Erik Bech siger:

”Vi er meget glade for, at Sune Møllevang indtræder som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle. Han kommer med en solid baggrund fra finanssektoren som erhvervsrådgiver. Han har et bredt netværk, stærkt lokalkendskab og erfaringer fra den finansielle sektor i Nykredit, Handelsbanken og Nordea og har stor erfaring med erhvervsejendomme. Sammen med vores nuværende partner, Arne Kristensen, står vi særdeles stærkt til at vækste vores erhvervscenter i Vejle yderligere. Så vi glæder os til at fortsætte med at realisere det store potentiale i Vejle.”

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk