Erhvervsgrunde til salg i Kolding

Der har kun været meget få muligheder for erhvervsbyggeri i Kolding, men nu kan EDC Erhverv tilbyde grunde i et nyt erhvervsområde, Marielystparken.

Næsten 60.000 kvadratmeter jord lidt nordøst for Kolding og tæt på motorvejen bliver nu udbudt til salg i parceller fra 4.000 kvadratmeter og opefter.

”Vi er meget glade for at stå for dette salg, for der er ikke meget ledig erhvervsjord i nærheden af Kolding, og en ny lokalplan åbner for en alsidig anvendelse af området. Marielystparken kan fx huse lettere industri, servicevirksomheder, værksteder, transportvirksomheder og handelsfirmaer med bufferlager. Der er også mulighed for natkørsel, og flere af grundene får endda udsigt ud over Kolding Fjord,” siger ejendomsmægler John Wendel Vogt fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding.

Bag Marielystparken står blandt andre den landsdækkende entreprenørkoncern Daugaard Pedersen med speciale i erhvervsbyggeri – og med hovedsæde i Kolding. Både i lokalområdet og på landsplan kan virksomheden registrere stor interesse for erhvervsjord.

”Vi kan tilbyde lidt jord i Kolding Syd og nu disse store arealer i Kolding Nord med Marielystparken, hvor vi håber at få opgaver med at bygge for dem, som køber jorden. Som mægler har vi valgt at bruge EDC Erhverv, som vi jævnligt samarbejder med,” siger administrerende direktør Jan Riis Nielsen fra Daugaard Pedersen.

Han håber at få solgt al jorden inden for to-tre år. Lokalplanen for området åbner for samlet byggeri på omkring 29.000 kvadratmeter.

Naboerne til Marielystparken omfatter en række virksomheder, deriblandt Beierholm Revision og Schneider Electric.

Læs mere om Marielystparken her