Erhvervsmægler og retailchef får også ansvar for kontorsegmentet i Aarhus

Frank Heskjær har siden 2015 arbejdet som chef for retail hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. Nu udvides hans ansvarsområde til kontorsegmentet, da han fremover også skal stå i spidsen for en enhed, der skal styrke erhvervscentrets position på både retail- og kontor.

Som led i et øget fokus på detailområdet blev Frank Heskjær for lidt over fem år siden ansat som retailchef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, hvilket er forløbet meget tilfredsstillende. Nu udnævnes han til Head of Retail & Office, som indbefatter en forretningsenhed, der specialiserer sig inden for salg og udlejning af butikker og kontorer i Aarhus og omegn. Han fortæller:

”Vi oplever en meget positiv udvikling for både vores retail- og kontorsegment, hvor vi får mange spændende sager ind, så vi har besluttet at samle dem til en stærk økonomisk enhed og udnytte synergieffekterne. Vi kan dermed drage nytte af hinandens ekspertise samt fælles drift og ledelse, og den fordel kommer vi nu til at understøtte ved at formalisere samarbejdet, så vi i endnu højere grad kan være ejendomsbranchens foretrukne partner, når det gælder løsning af opgaver inden for butik, restauration og kontor.”

”Jeg ser meget frem til at stå i spidsen for vores retail- og kontorteam. Begge segmenter er i vækst, og vi er derfor ved at sammensætte et stærkt team til at løse opgaven. Vores erhvervsrådgiver Snorri Húsdal Á Steig er en del af holdet, og han har indgående kendskab til kontorsegmentet, så han er et stærkt kort. Desuden søger vi endnu en mægler, der ønsker at deltage i videreudviklingen af de to segmenter, og som kan se sig selv som fremtidig partner i ét af eller begge segmenter,” udtaler Frank Heskjær.

Generelt har EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus medvind, og grundet vækst har erhvervscentret valgt at flytte til større lokaler på Rådhuspladsen 3 i Aarhus C senest d. 1. maj 2021. Pladsen er nemlig blevet for trang for de 17 medarbejdere, som snart vil tælle mindst tre nye ansigter, herunder endnu en erhvervsdirektør for erhvervscenteret og en medarbejder til den nye forretningsenhed.

Frank Heskjær

Head of Retail
Telefon: 58587879
Mobil: 53307374
E-mail: fth@edc.dk