Et af landets største privathospitaler kommer til Kennedy Arkaden i Aalborg

Privathospitalet Capio åbner i oktober 2021 et nyt hospital i centrum af Aalborg. Capio har lejet sig ind på 1.639 m² i Kennedy Arkaden, og derfor flyttes aktiviteterne fra Capios hospital i Skørping til en mere central placering i det nordjyske. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet udlejningen til Capio og står også for udlejningen af ejendommens syvende og øverste etage, som er tæt på at være forhandlet hjem til endnu en lejer. Dermed er samtlige kvadratmeter i Kennedy Arkaden udlejet.

Capio er landets næststørste privathospital med fem hospitaler fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland og landets største center for avanceret billeddiagnostik. For at gøre hospitalet mere tilgængeligt for patienter i Nordjylland flyttes aktiviteterne fra hospitalet i Skørping til lokaler kun 150 meter fra Aalborg Station. Hospitalschef for Capio Skørping, Mette Toftdahl, udtaler:

“Vi har stort fokus på den gode patientrejse og at gøre forløbene hos os så smidige som muligt for den enkelte patient. I de nye rammer kan vi tilbyde borgerne i Nordjylland undersøgelse og behandling hos nogle af landets førende lægefaglige eksperter og med moderne, avanceret udstyr i centrum af Aalborg. Vi ser meget frem til at kunne byde velkommen indenfor på vores nye hospital.”

Et godt match

Fokus Asset Management udlejer det 1.639 m2 store lejemål på Kennedy Arkadens femte og sjette sal til Capio. Jakob Veino, chef for udlejning, siger:

“Vi har tidligere haft et privathospital boende i lejemålet, og da de flyttede, overvejede vi, om vi skulle rive indretningen ned og gøre plads til kontorlejere eller slå koldt vand i blodet og afvente. Vi valgte heldigvis det sidste og væbnede os med tålmodighed, og det har været en stor gevinst for begge parter. Capio kan nemlig bruge en del af den eksisterende hospitalsindretning og kontorerne, og derfor har vi sparet penge på ombygning og i stedet kunnet hjælpe Capio på andre fronter.”

“Privathospitalet Capio har selvfølgelig ønsker til ændringer i indretningen, og de ved bedst, hvordan et hospital skal tage sig ud og kender indgående til fx krav om ventilation, så aftalen er, at de selv foretager ombygningerne, og så hjælper vi på anden vis. Vi er et godt match og har et super samarbejde, så det var fantastisk, at erhvervsmægler Martin Brasholt Mikkelsen fra EDC Erhverv fandt dem. Vi havde oprindeligt en anden lokal Aalborg-mægler på sagen uden at opnå det ønskede resultat, men det må man sige ændrede sig, da vi hyrede EDC Erhverv. Vi sidder selv i København, så Martin har fungeret som vores forlængede arm, og i hele processen har han været fleksibel og ihærdig, så nu ser vi frem imod, at forhandlingerne om de sidste kontorlokaler på syvende sal også falder på plads.”

Attraktive lejemål med panoramaudsigt

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg formidler også udlejningen af ejendommens syvende etage med kontorlokaler for Fokus Asset Management. Martin Brasholt Mikkelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fortæller:

“Kennedy Arkaden er 35.000 m2 stort, og hvert år lægger 4,5 mio. besøgende vejen forbi. Arkaden har et særdeles godt lysindfald fra store vinduespartier og en enestående panoramaudsigt over den historiske bymidte, John F. Kennedys Plads, Kildeparken og Skovdalen. Kontorejendommen har også elevator og gode parkeringsmuligheder. Der er med andre ord mange gode grunde til, at vi oplever stor interesse for lejemålene og nu også er langt i forhandlingerne om det sidste 308 m2 store kontorlejemål øverst oppe.”

“Ejendommen har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg, herunder Aalborg Banegård og Busterminal med den nye plusbus, som kører fra 2023, ligesom der er meget kort afstand til motorvejsnettet. I 2020 gennemgik butikscentret i stueplan en stor ombygning og åbnede op med flere nye koncepter som bl.a. H&M, Imerco og Espresso House, som har pustet nyt liv i centret. Desuden har hele området været i forandringsproces med opførelser af moderne erhvervs- og boligbyggerier, og den udvikling har nu gjort det til en attraktiv bydel med masser af liv.”

Martin Brasholt Mikkelsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587576
Mobil: 20671250
E-mail: mbm@edc.dk