Fire industri- og produktionslejemål omdannet til nyt testcenter

I slutningen af 2020 ville Region Nordjylland etablere et nyt coronatestcenter. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg blev valgt til opgaven om at finde lokationen til det nye testcenter og efter et større arbejde med at afsøge markedet for mulige lejemål, kunne nordjyder fra starten af december 2020 få foretaget podninger tæt på Aalborg Centrum. Valget faldt nemlig på fire industri- og produktionslejemål på Håndværkervej 24.

Frem til den 1. december 2020 foregik testningen af nordjyder med ingen eller milde symptomer på COVID-19 i et telt i Nørresundby. Region Nordjylland var derfor i efteråret på udkig efter et mere robust testcenter. Derfor satte de erhvervsmæglerne Tom Dorf Møller og Stig Theilmann fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg på sagen. Tom Dorf Møller siger:

”Det har været en spændende opgave for Region Nordjylland, som gav os til opgave at screene mulighederne i Aalborg. Der var store krav til bl.a. infrastruktur og parkeringsmuligheder, men ved en gennemgang af både intern og ekstern beholdning fandt vi frem til Håndværkervej 24 C, E, F og G. De fire lejemål var oprindeligt udbudt som selvstændige lejemål, men vi foreslog at slå dem sammen, og det kunne regionen godt se som en mulig løsning, så de involverede politi og beredskab, der fandt ud af, at placeringen og stedet var ideelt til formålet. Så det var skønt, at det lykkedes med en alternativ anvendelse af industri- og produktionslejemål, og det var fedt at kunne bruge vores kompetencer til så vigtig en opgave.”

Udlejer er det danskejede ejendomsselskab Escot, som har en ejendomsportefølje med et samlet etageareal på ca. 200.000 m². Tom Dorf Møller, EDC Erhverv Poul Erik Bech, fortæller om samarbejdet mellem parterne i sagen:

”Det har været et super samarbejde mellem Escot og Region Nordjylland. Der skulle ske en del ombygning i lejemålene bl.a. for at sikre, at folk, der skal testes, kan holde god afstand. Ved fælles hjælp fandt vi hurtigt frem til gode løsninger, og siden testcenteret åbnede, har det været meget velfungerende.”

Vil du blive opdateret på markedet for industriejendomme?

Hent vores magasin IndustriFokus her