Flot og velholdt boligudlejningsejendom på Frederiksberg solgt for 25 mio. kr.

Boligudlejningsejendom beliggende på Frederiksberg i Svømmehalskvarteret er solgt og overdrages til den nye køber pr. 1. april 2020. Der har været stor interesse om salget af ejendommen, grundet ejendommens attraktive leje- og udviklingspotentiale. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for salget af ejendommen.

Ejendommen blev sat til salg i begyndelsen af december 2019 og var ikke længe på markedet, før den blev solgt. Tidligere investor og sælger Kirsten Andersen har sammen med sin mand, som var i arkitektbranchen haft ejendommen i en lang række årtier og har gennem årene prioriteret det højt at udvikle ejendommen.

”Ejendommen startede med at have 20 små lejligheder og 2 erhvervslejemål. Så renoverede vi lejlighederne, så det blev til 10 store lejligheder. Vi har ejet denne ejendom i mange år, og da ejendommen også er af ældre dato, har vi vægtet det højt at videreudvikle og vedligeholde ejendommen. Derfor har vi b.la. lavet en byfornyelse og bygget gården godt op med en legeplads, så husets beboere kan nyde godt af fælles grønne opholdsområder. Processen med salget af ejendommen har været god, og EDC Poul Erik Bech har været en glimrende samarbejdspartner,” udtaler ejer Kirsten Andersen.

Eftertragtet placering

Ejendommen er beliggende på Roarsvej 6-8 på Frederiksberg, en sidevej til Falkoner Alle. Frederiksberg har længe været et eftertragtet boligområde, og Københavnernes begejstring for Frederiksberg er ikke til at tage fejl af. Det smukke byrum, den grønne profil, de kulturelle tilbud er kendetegn for Frederiksberg. Den nye Investor Anette Hornbæk er også begejstret for placeringen og sit nye opkøb.

”Vi har længe haft København i overvejelserne, og da det er første gang, vi køber udenfor Herning, har det været en spændende og anderledes proces. Vi har haft flere overvejelser, b.la. om den politiske situation med blackstone og det nye lejeregime med omkostningsbestemtleje. Det har taget tid at have den tryghed i maven, hvor man tør at slå til, når man finder noget man kan lide.”

”Med ejendommen på Frederiksberg var vi dog ikke i tvivl. Ejendommen har en skøn beliggenhed og så er den jo byfornyet, så den fremstår flot udefra. Det har været en spændende proces, og jeg takker for et godt samarbejde med EDC Poul Erik Bech som gennem hele forløbet har ageret professionelt og sobert.”

God funktionalitet og charme

Boligudlejningsejendommen er opført i 4 etager med udnyttet tagetage og fuld kælder. Den indeholder i alt 10 lejligheder i størrelsen mellem 83-96 m2, fordelt på 2 opgange. Nede i ejendommens kælderetager er der 2 erhvervsenheder på hhv. 44m2 og 105 m2. Knud Egehoved Ejendomsmægler og DiplomValuar EDC Poul Erik Bech udtaler:

”Der er tale om en smuk ejendom opført i rødt blankt murværk med smukke ornamenteringer. Ejendommen har stor charme, da den har karakter af både ældre og nymoderne elementer, hvilket giver ejendommen en vis personlighed. Det har været en rigtig god proces, og jeg har været glad for at hjælpe med salget af denne ejendom og ønsker den nye køber alt held og lykke med ejendommen fremadrettet.”