Fremadstormende brillebrand rykker i nye større lokaler i Fredensborg

Det danske design-brillebrand Have A Look har vokset sig store. I det nye år flytter de derfor i nye større lokaler lidt uden for Fredensborg, som EDC Erhverv Poul Erik Bech har hjulpet med at finde.

Siden opstarten i 2013 har brillebrandet Have A Look haft vokseværk. Brillebrandet startede som webshop, men er blevet store i wholesale og sælger bl.a. til flere museumsbutikker – og har deres sortiment i 18 forskellige lande og webshop på seks forskellige sprog. Derfor overtager de den 1. januar deres nye større lokaler på Præstemosevej 2 i Fredensborg, som tidligere har fungeret som limfabrik.

”Selvom briller ikke fylder så meget, så er det alligevel blevet trangt i vores nuværende lokaler. Ud over mere plads til lager og kontor har vi også brug for et showroom, da vi har mange agenter, som kommer på besøg. Og det har vi mulighed for at indrette det nye sted, der generelt har en ideel kombination af kontor og lager med vinduespartier. Og så kan vi godt lide lokalernes industrielle og rå udtryk,” siger Christina Kattrup Schrøder, der er co-founder af brillebrandet sammen med Mette Wotkjær.

Hurtig og usædvanlig udlejning

Jacob Lunding er partner samt salgs- og udlejningschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland og har stået i spidsen for udlejningen til Have A Look. Han forklarer, at udlejningsprocessen er forløbet hurtigt.

”Det er ikke så ofte, at iværksætter-virksomheder søger her til egnen. Men jeg nåede faktisk ikke at få den markedsført på nettet, før Have A Look sprang til, efter jeg havde omtalt lejemålet for dem. Jeg havde umiddelbart tænkt, at det var for ’råt’ for dem, men der tog jeg fejl. Det viser bare, hvor vigtigt det er som mægler at se muligheder i stedet for at tænke i én retning,” siger Jacob Lunding.

Erik Pilvad er direktør i maskinfabrikken DiafPilvad Aps – og ejer privat lokalerne på Præstemosevej 2. Han sætter ord på at være meget tilfreds med at have fået Have A Look ind som lejere.

”Indtil nu har vi kun haft lokalerne udlejet midlertidigt til firmaer, der pakker julegaver. Derfor er vi også meget glade for at få Have A Look ind permanent og vil gerne bakke op om et stærkt iværksætter-foretagende som Have A Look og derfor også forsøgt at imødekomme de ønsker, som de har til indretning,” siger han og slutter:

”Generelt har vi været meget tilfredse med den måde, som EDC Erhverv Poul Erik Bech har løst opgaven på. Jacob tog hurtigt hånd om sagen, og vi har hele vejen igennem haft en god kemi.”