Fremadstormende produktionsselskab rykker nu ind i tidligere galleri i Aarhus C

Det aarhusianske filmproduktionsselskab GotFat Productions har luft under vingerne og flytter derfor nu til større og historiske lokaler i Aarhus C, hvor galleriet Galerie MøllerWitt tidligere har holdt til.

Den 1. november flytter GotFat Productions ind i den 183 kvm store erhvervslejlighed på Christiansgade 18 i Aarhus C, der ud over galleri også tidligere har fungeret som dentallaboratorium og børnehjem. Købet er sket med hjælp fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, da produktionsselskabet fik behov for nye større lokaler, efter de siden opstarten i 2012 er vokset fra to mand til i dag at tælle ti ansatte.

”Vi forelskede os pladask i de flotte gamle lokaler første gang, vi så dem. Ud over den rette størrelse har de en lang historie – ligesom mange af de andre ejendomme i området, hvilket tiltaler os enormt meget. Vi har derfor også været meget nysgerrige på lejlighedens historiske detaljer, hvilket både sælger, naboer og EDC Erhverv Poul Erik Bech har været gode til at oplyse os om,” siger Emil Johnsen, der er partner i GotFat productions sammen med makkeren Thor Hampus Bank.

Emil Johnsen fremhæver også lokalernes kreative ånd fra tiden som galleri som et stort plus for dem som kreativt produktionshus og forklarer, at de derfor også ønsker at bevare galleriets luftighed og arkitektoniske detaljer, som den tidligere galleriejer har fremhævet og bibeholdt.

Frederik Norup Dalsgaard er erhvervsrådgiver inden for kontorejendomme i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Han har stået for salget til GotFat Productions og forklarer, at det har været en hurtig salgsproces.

”Det er gået stærkt, da produktionsselskabet slog hurtigt til, men også fordi Galerie MøllerWitt har været fleksible omkring overtagelsestidspunkt, da de havde deres nye lokaler i Bredgade i København på hånden. Men forløbet har stadig båret præg af mange samtaler undervejs i og med, at sælger har lagt så meget kærlighed og energi i lokalerne gennem tiden. Derfor var det også vigtigt at skabe tryghed omkring processen,” fortæller Frederik Norup Dalsgaard.

Lars Erik Møller Witt sætter som indehaver af Galerie MøllerWitt også ord på at være tilfreds med den måde, som EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har løst sagen på.

”Det er første gang, at jeg har solgt erhvervslokaler og er ikke professionel i det her marked. Men jeg har hele vejen igennem været vejledt på en god og professionel måde af Frederik Norup Dalsgaard, så jeg har følt mig tryg omkring salget,” siger han.