Gang i hjulene: To boligprojekter med 126 boliger udlejet i Herning og Randers

Opførelsen af projektboliger drøner derudaf, og det samme gør aktiviteten på boligmarkedet, hvor boligsøgende er ivrige efter at finde deres kommende hjem. Det kan mærkes på aktiviteten i EDC Projekt Poul Erik Bech, der har udlejet to projekter i Herning og Randers på henholdsvis 30 og 96 boliger på vegne af PFA

Rekordmange nye boliger skyder op i hele Danmark og tomgangen for lejeboliger er sjældent set lavere med det største fald i ledige lejeboliger i 10 år. Det kan mærkes i EDC Projekt Poul Erik Bech, som kan melde boligprojekterne Herning Sky og Randers Kaserne fuldt udlejet. Begge projekter ejes af PFA, som forud for projekterne så et stort potentiale i Herning og Randers.

Senior Portefølje Manager i PFA, Michael Hansen, siger: ”Vi har mange projekter rundt omkring i hele Danmark, så vi var ikke fast besluttet på, hvor i landet vi ønskede at kigge efter projekter. Derfor havde vi en strategi, hvor vi forud for vores investering, lavede en dybdegående analyse af hvilke byer, der 20 år frem ville have en stor befolkningstilvækst.”

”Her rangerede Herning og Randers højt på vores liste af vinderbyer, da det er byer i rivende udvikling. Det angår både erhvervs- og uddannelseslivet, hvor begge byer har drivecentre med uddannelses- og erhvervscentre. Vi så et stort potentiale i byerne, og udlejningen af projekterne har blot bekræftet os i, at vores teser var rigtige.”

PFA købte projekter der skiller sig ud 
Opførelsen af Randers Kaserne og Herning Sky begyndte i henholdsvis 2018 og 2019. Boligerne i Randers Kaserne stod indflytningsklar 1. juni 2020 og boligerne i de 2 tårne i Herning Sky stod indflytningsklar i henholdsvis maj 2019 og marts 2020. Michael Hansen fra PFA siger:

”Begge projekter ejes af PFA, og vi har købt dem af andre opdragsgivere. Herning Sky blev opført af Bo Godt og var 100% projekteret. Randers Kaserne blev opført af By i Byen og Raunstrup, som allerede havde sat sit præg på boligerne. Her arbejdede vi i fællesskab om at lave en funktionel og god plantegning. Fokus på begge projekter har været at tilbyde boliger, som er af god kvalitet og som skiller sig ud af fra mængden. Vi takker EDC Projekt Poul Erik Bech for et godt samarbejde med at få alle 126-enheder udlejet,” siger Michael Hansen.

Boligprojekter som hitter
Boligerne i Randers Kaserne og Herning Sky er indrettet som henholdsvis 2-4-værelses- og 3-4-værelses lejligheder. Alle lejligheder er nu udlejet og et par få stykker står klar til genudlejning. Rasmus Lyth, Partner i EDC Poul Erik Bech Herning, siger:

”Der har været en fornuftig interesse for de 30 boliger i det spektakulære projekt Herning Sky, som består af flotte, kvalitetsrige materialer, hvor en kompromisløs tilgang har været i højsædet. Kvadratmeterne er udnyttet på bedst mulig vis, og alle lejlighederne indeholder altan/terrasse, som giver gode muligheder for, at lejere kan have et godt udemiljø med flere kroge. Det har især været de 4-værelseslejligheder med altaner mod syd, som blev hurtigt udlejet, hvor især målgrupperne; yngre par med eller uden børn samt seniorerne har lejet sig ind.”

Søren Kellberg, Afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech Randers, siger: ”I Randers Kaserne ser vi en bred palette af beboere, både unge, enlige, familier og seniorer. Interessen for projektet viser, at der er tale om et gennemtænkt boligprojekt, som har ramt plet med at realisere flere beboeres boligdrømme.”

Rasmus Lyth

Indehaver, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 60201072
Mobil: 60201072
E-mail: rly@edc.dk

Søren Kellberg

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587715
Mobil: 21233703
E-mail: ske@edc.dk