Godt gang i hjulene i Kolding: Markant industriejendom er solgt lynhurtigt

Off-market salg af 2.649 m² stor lager- og produktionsejendom på Profilvej 1 i Kolding vidner om stor vækst på industrimarkedet i Kolding og omegn. Sådan lyder det fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har formidlet handlen og nu også skal stå for udlejning af lager- og produktionslokalerne i ejendommen.

Autocentralen Ejendomme overtager den 1. februar den markante lager- og produktionsejendom i Kolding, som de købte før jul. Handlen forløb hurtigt – og køberen blev fundet, uden at ejendommen blev annonceret – og dermed igennem et såkaldt off-market salg.

”Der er godt gang i hjulene i Kolding-området. Autocentralen Ejendomme var den første potentielle køber fra mit netværk, jeg henvendte mig til, og de slog næsten til med det samme. Vi har mange andre potentielle købere i vores kartotek, så der er stor efterspørgsel på nyere lager- og produktionsejendomme som denne i Kolding og omegn,” siger John Vogt, erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding, som har stået i spidsen for salget.

Mogens Gjerløv er tidligere ejer af ejendomsselskabet Nedan 2001 – og dermed ejendommen på Profilvej 1. Han er meget tilfreds med, hvordan opgaven blev løst.
”Da vi besluttede os for at sælge selskabet og dermed ejendommen på Profilvej 1 tog vi fat i John Vogt fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, der nogle år forinden havde vurderet den. Det kunne ikke være gået bedre i og med, at han kunne trække på sit store lokale netværk og sørgede for at lande en seriøs køber meget hurtigt. Så det har været en helt perfekt dialog og proces.”

Attraktive lejemål er snart på markedet

Ejendommen er fordelt med et 528 m² kontor-afsnit, 932 m² produktionslokaler og 1.189 m² lagerlokaler. Det veterinære medicinalfirma Virbac Danmark har tidligere lejet sig ind i hele ejendommen, men fortsætter nu som lejer af kontor-afdelingen. Både produktions- og lagerlokalerne skal derfor nu udlejes til én eller flere nye virksomheder, hvilket teamet fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding også står for.

”Det er en nyere ejendom opført i 2001, der er højloftet, hvidmalet, har flere ramper og står fuldstændig som ny – og samtidig ligger tæt på motorvejen. Det er eftertragtet for mange virksomheder, så vi glæder os – og forventer – at vi hurtigt vil kunne finde nye glade lejere,” siger John Vogt og fremhæver, at lejemålene snart er at finde på edc.dk/erhverv.

Det er Autocentralen Ejendomme, der som ny ejer af lager- og produktionsejendommen på Profilvej 1 kommer til at udleje produktions- og lagerlokalerne. Autocentralen Ejendomme er en del af bilhuset Autocentralen, der har afdelinger i det meste af Sydjylland.