Lokal investor opkøber golfbane i Grønhøj

Der har i længere tid været forhandlinger om salg af Hedens Golf i Grønhøj. Hedens golfklub fik tilbuddet, men havde ikke den fornødne kapital. I forlængelse heraf meldte Henning Filbert, Filbert Group, sig med ønske om køb af golfbanen.

Henning Filbert er lokal forankret og har et stærkt ønske om, at der fortsat skal være golfbane og veterantræf i Grønhøj. Selve handlen er sket gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg, hvor erhvervschef og partner Mogens Lindal har været en uvurderlig hjælp.

Erhvervschefen fortæller også, at han har nydt at arbejde med sagen, han betegner som speciel.

”Det har været en fornøjelse at sælge golfbanen, fordi det var en sjov og anderledes opgave. Jeg ønsker parterne tillykke med handlen.”

En gave til den ældre generation

Golfbanen blev anlagt tilbage i 2004 af Gregers Laigaard, da han ønskede at lave en sportsfacilitet for den ældre generation.

”Jeg havde jo stået mange gange nede ved fodboldbanen og hørt de ældre råbe, at det kunne de klare meget bedre, men nu var de blevet for gamle til den sportsgren, så golfbanen blev anlagt med deres behov i tankerne,” siger Gregers Laigaard.

Golfbanen er i dag på 9 huller, men startede med 6 huller. Banen er designet af banearkitekten Frederik Dreyer, der var kendt for at anlægge golfbaner med særlig tilpasning til det danske landskab.

Banen fylder i dag mere end 2000 meter, som er kravet for at være en rigtig golfbane.

I kontrakten er der klausul om, at der fortsat skal være golfbane på stedet. Og hvem ved, måske kommer der nogle flere huller med tiden, for køberen Henning Filbert ejer i forvejen de tilstødende jorder.