Herlevvirksomhed flytter til ny adresse i byen

RD VVS har købt en 857 m² stor erhvervsejendom i Herlev. Sælger Arne Jørgensen solgte sin virksomhed elkas Automation A/S for et par år siden, og derfor var turen nu også kommet til domicilet på Nørrelundvej 8A. EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev har formidlet salget af kontor- og værkstedsejendommen, der har et grundareal på 2.390 m².

Ejer af ejendomsselskabet elkas Automation Ejendomme Arne Jørgensen har netop solgt den ejendom, som hans tidligere firma elkas Automation A/S gennem 20 år har holdt til i. Han fortæller:

”Efter at have været selvstændig i 27 år var jeg for et par år siden klar til at gå på pension, og derfor solgte jeg min virksomhed elkas Automation A/S. De nye ejere af virksomheden har været lejere i ejendommen indtil nu, men planen har hele tiden været, at jeg på et tidspunkt ville sælge den. Jeg har været glad for ejendommen, som vi har brugt mange penge og tid på at indrette, så den kom til at passe til vores behov. Derfor var det vigtigt for mig, at de rigtige overtog den, og det blev så RD VVS.”

Køber vandt budrunden uden at byde højest

Ejendommen var til salg i halvanden måned, og der meldte sig hurtigt to interesserede købere på banen. Prisen blev ikke det afgørende for Arne Jørgensen: ”Trods den anden potentielle køber bød højere, valgte jeg at sælge til håndværksvirksomheden RD VVS, da deres tilgang ikke er langt fra min egen. Derfor passer ejendommen rigtig godt til dem. De kan med andre ord flytte ind i ejendommen uden at skulle ændre det store. Jeg har mødt de nye ejere, og det har været en god overdragelse, så selvom det har været lidt tungt at skulle skille sig af med ejendommen, er jeg nu bare glad for, at ejendommen er i deres hænder.”

Køber Ronnie Nielsen, ejer af RD VVS, var slet ikke på udkig efter et nyt sted, men da ejendommen på Nørrelundvej 8A en dag poppede op på Facebook, virkede det alligevel som det helt rigtige:

”Indtil nu har vi lejet en anden Herlev-ejendom, men da vi en dag stødte på den her, voksede idéen om at eje vores eget. Ejendommen passer supergodt til vores behov, og nu glæder vi os bare til at rykke ind. Selve processen med overdragelsen har været god med både sælger og mægler Thomas Rudlang fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som også i sin tid fandt lejemålet til os. Han har igen gjort et godt stykke arbejde med en god dialog.”

”Herlev er jo Danmarks svar på Monaco”

Hvis Facebook-opslaget havde omhandlet den samme ejendom, men i en anden by, var Ronnie Nielsens interesse med sikkerhed ikke blevet fanget. Han kunne nemlig aldrig forestille sig at flytte fra Herlev:

”Herlev er min by. Jeg kommer aldrig til at flytte fra Herlev. Vi sponsorerer lokalt, og vi har et godt netværk i byen. Du finder ikke en bedre placering på Danmarkskortet, hvis du spørger mig – vi taler jo om Danmarks svar på Monaco,” siger Ronnie Nielsen med et smil.

Thomas Møller Rudlang, EDC Erhverv Poul Erik Bech, deler begejstringen for Herlev: ”Herlev Kommune er med sine knap 29.000 indbyggere en del af hovedstadsregionen med en veludbygget infrastruktur, som snart bliver endnu bedre. I 2023/2024 åbner Hovedstadens Letbane med en totallængde på 28 km mellem Ishøj og Lyngby med afgange ca. hvert femte minut. Der kommer til at være 29 stationer i alt, fire af dem i Herlev med stationerne Herlev Syd, Herlev, Herlev Hovedgade og Herlev Hospital. Herudover kører både Motorring 3 og 4 gennem kommunen, som gør det let for bilister at komme til og fra. Jeg er nok lidt farvet, men Herlev er altså en af Danmarks bedste erhvervskommuner, hvis du spørger mig.”

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk