Herskabelig småhusejendom solgt for 23 mio. kr. gennem køberkartotek

En boligudlejningsejendom på Frederiksberg er blevet solgt for 23 mio. kr. på blot 2½ måned. Den ældre perle på Sankt Knuds Vej 3 består af tre store herskabslejligheder, hvoraf to af lejlighederne er uden lejere. Investeringsejendommen er solgt gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech off-market, og køberen er fundet i ejendomsmæglervirksomhedens landsdækkende køberkartotek.

En småhusejendom centralt på Frederiksberg med et boligareal på 474 m2, erhvervsareal på 142 m2 og et grundareal på 677 m2 er netop blevet solgt. Sælger er Ingelise Sonja Schouboe, direktør i Ejendomsselskabet Kjeld Schouboe Invest, som har ejet ejendommen siden 2003. Hun fortæller:

”Jeg valgte at sætte til salg, da to af lejlighederne blev ledige. Det er en oplagt mulighed for at modernisere ejendommen, men min dåbsattest fortæller mig, at det er et for stort projekt til, at det er noget, jeg selv vil kaste mig ud i. Jeg satte derfor til salg gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech, og mæglerne har gjort et super stykke arbejde, så jeg ikke har behøvet at være inde over salget. Det har været et gnidningsfrit forløb, hvor ejendommen er blevet solgt til en god pris og med gode vilkår på kun 2½ måned.”

Ejendomsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech København, Knud Egehoved, siger: ”Denne type ejendom kommer sjældent på markedet. Der er tale om en smuk gul murstensejendom opført i 1864. Det en klassisk Frederiksbergejendom med Dannebrogsvinduer, sadeltag med kviste tækket med skiffereternit og en herskabelig hovedtrappe med smukt udskårne balustre på trappegelænderet. Den centrale beliggenhed på Sankt Knuds Vej er eminent, da det er en stille sidevej til Gl. Kongevej, hvor man både finder lettilgængelig offentlig transport, indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og er tæt på Frederiksberg Have.”

”Vi har solgt ejendommen off-market gennem vores store køberkartotek med virksomheder og investorer, der søger nye lokaler og ejendomme. Vi matcher dagligt vores udbudte ejendomme med potentielle køberes ønsker, og på den måde sikrer vi et hurtigere salg for sælger og et præcist match med den helt rigtige ejendom for de søgende. Det har også i denne omgang været udslagsgivende for et effektivt salgsforløb og en god handel,” fortæller Knud Egehoved, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Grønt lokalmiljø i Nordeuropas tættest befolkede kommune

Boligudlejningsejendommen på Sankt Knuds Vej 3 består af tre store lejligheder, hvoraf lejlighederne på første- og andensalen er ledige. Ejendommen er fordelt med en seksværelseslejlighed på 168 m² i stuen, en 168 m² stor femværelseslejlighed på førstesalen og en 138 m² stor seksværelseslejlighed på andensalen.

”Lejligheden på første fremstår i velholdt stand med bl.a. et moderne elementkøkken og smukke plankegulve i alle opholdsrum. Andensalen er ejendommens tagetage og består af en entré, tre stuer en suite, ældre køkken, badeværelse og to værelser, og den trænger generelt til modernisering. Ejendommens stueetage, som er udlejet, er indretningsmæssigt stort set identisk med førstesalen, dog med ældre installationer, herunder køkken, badeværelse og gæstetoilet,” siger Michael Thodsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech København, og fortæller videre om ejendommens beliggenhed:

”Placeringen på Frederiksberg bliver ikke meget bedre. Frederiksberg er en moderne hovedstadskommune med alle storbyens faciliteter og muligheder, men det særlige ved Frederiksberg er, at man i Nordeuropas tættest befolkede kommune med lidt over 100.000 mennesker er lykkes med at skabe en oplevelse af et nært og grønt lokalmiljø. Befolkningstallet i Københavns og Frederiksberg Kommune stiger med 1.000 personer hver måned, og der bygges mindre end 40 nye boliger om måneden i kommunerne. Derfor er der et stort pres på ejendommene, og det betyder, at de eksisterende lejligheder og erhvervsarealer kun vil blive endnu mere attraktive.”

På jagt efter nye investeringsmuligheder?

Opret en søgeagent, så får du automatisk besked, når vi får nyt til salg der matcher dine ønsker.

Tilmeld Køberkartotek.

Knud Egehoved

Ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE
Telefon: 58588731
E-mail: keg@edc.dk

Michael Thodsen

Partner, ejd.mægler og DiplomValuar, HDFR, MRICS, MDE
Telefon: 58588703
Mobil: 61675735
E-mail: mit@edc.dk