Historisk ejendom: Tidligere tinghus og politistation solgt i Nørresundby

EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop solgt det gamle Tinghus i Nørresundby, der tidligere har været anvendt til tinghus og politistation. AOF har solgt ejendommen, men de bliver boende som lejere.

Den markante ejendom med en central placering har været i AOF’s eje i mange år og anvendes i dag til undervisning, aftenskole og kontor mv. AOF forbliver i forbindelse med salget som lejer i ejendommen, og de fortsætter således sine aktiviteter fra lokalerne.

Forretningsfører Bo Jørgensen fra AOF Nordjylland udtaler: “Salget af ejendommen sker som følge af en strategisk beslutning om at eje færre bygninger. Vi ser frem til at fortsætte vores aktiviteter fra ejendommen, der har en rigtig god placering for os. Vi ser desuden frem til et godt samarbejde med den nye ejer af ejendommen, Michael Vestergaard.”

Smuk og markant ejendom
Køber af ejendommen Michael Vestergaard udtaler: “Jeg er meget tilfreds med købet af Tinghusgade 3, Nørresundby. Det er en smuk og markant ejendom med en særdeles central placering. Jeg er glad for, at AOF forbliver i ejendommen som lejer – og på længere sigt glæder jeg mig til at videreudvikle ejendommen.”

Mægleren på handlen har været Frank Jensen og Michael Stilling, EDC Erhverv Poul Erik Bech. Frank Jensen udtaler: “Jeg har gennem mange år arbejdet sammen med Bo Jørgensen og AOF. Det har været en fornøjelse at formidle den smukke og gamle ejendom, der er opført helt tilbage i 1920 og har en særlig historik som Tinghus og Politistation. Og et lille Fun Fact er, at der stadig er celle i kælderen – og endda med eget toilet.”

Frank Jensen

Direktør, partner
Telefon: 58587572
Mobil: 20513692
E-mail: frje@edc.dk

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE
Telefon: 58587151
Mobil: 23292646
E-mail: stilling@edc.dk