Højloftet industriejendom i populært erhvervsområde udlejes i Hvidovre

En 1.515 m² stor industriejendom på Avedøre Holme er netop sat til udlejning. Den velbeliggende ejendom består af en højloftet hal, der kan anvendes til produktion, lager eller værksted og indeholder også en kontordel i tre plan. EDC Erhverv Poul Erik Bech står for udlejningen af ejendommen, som har en årlig leje inkl. drift på 597 kr. pr. m2.

Erhvervslejemålet på Nordholmen 16 i Hvidovre er fordelt mellem 342 m² kontor og 1.143 m² til produktion/lager. Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, fortæller:

“Det er en veldisponeret industriejendom med rigtig gode muligheder. En af de store plusser ved ejendommen er loftshøjden på produktions-/lagerdelen, der er på 8,7-9,2 meter. Den store hal opvarmes med kaliofere, og der er ovenlysvinduer, som er med til at skabe et behageligt arbejdsmiljø. Derudover er der i hele hallens længde en traverskran, som kan løfte 25 tons, og der er adgang til hallen via en stor skydeport med en højde på fem meter og en bredde på også næsten fem meter.”

“Der er også et stort kontor i tre etager. Kontordelen ligger bagerst i lejemålet og har egen indgang. I stueplan er der entré, køkken med spiseplads, omklædning med bad og et storrumskontor. På første sal er kontorer og mødelokaler i varierende størrelser, og på anden sal er der et stort rum, som kan indrettes til mødelokale, kontor, arkiv eller lignende. Foran lejemålet er udenomsarealerne befæstet med SF-sten, langs lejemålet er der asfalteret, og ved parkeringspladserne er der befæstet med græsarmeringssten. Kort sagt er Hvidovre-ejendommen på Nordholmen 16 et flot og veludstyret lejemål med en god, bynær placering.”

Central placering i veludviklet erhvervsområde

Hvidovres erhvervsliv er kendetegnet ved det store erhvervsområde på Avedøre Holme. Området er på 450 hektar, og de mange virksomheder i området beskæftiger 9.000 medarbejdere. Thomas Rudlang, EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

“Avedøre Holme er særligt populært blandt logistikvirksomheder, men huser også en lang række andre industrivirksomheder og en del store kontorejendomme. Lejemålet på Nordholmen 16 har en attraktiv placering tæt på København og nem adgang til den veludbyggede infrastruktur, som er et særkende ved området. Der er kun en kilometer til Amagermotorvejen og 200 meter til nærmeste busstoppested, hvorfra der jævnligt kører busser til bl.a. Friheden St. Derudover har lejemålet LOHKE Materieludlejning, Uni-Safe og andre forretninger som naboer, og det sikrer et fornuftigt flow af handlende.”

Erhvervsdrivende prioriteres i Hvidovre Kommune

Grundet områdets popularitet og behov for fremtidssikring har Hvidovre Kommune og regeringen indgået et samarbejde om en markant udvidelse af Avedøre Holme. Projektet går under navnet Holmene og er planlagt til et areal på 310 hektars grønt erhvervsområde. Ifølge COWI vil området generere op mod 12.000 arbejdspladser til kommunen og give plads til 380 virksomheder. Thomas Rudlang siger:

“Avedøre Holme er et veludviklet erhvervsområde, og det vil kun blive forstærket af den kommende udvidelse. I det hele taget er Hvidovre Kommune en industrikommune med langsigtet udviklingspotentiale, og det kan de erhvervsdrivende i byen mærke. Med andre ord er det favorabelt for erhvervsdrivende at slå sig ned i Hvidovre, da virksomheder prioriteres og er sikret gode forhold i kommunen.”

Se sagen her

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk