Eftertragtet lagerejendom med sublim beliggenhed klar til udlejning i Storkøbenhavn

Farverland 6 i Glostrup er netop blevet tilgængeligt til leje. Det 7.370 m² store lagerlejemål er velbeliggende i Hersted Industripark, hvor flere kompetente og interessante virksomheder hører hjemme og hvor den kommende letbane på Vestegnen får et stop. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at finde en ny heldig lejer til ejendommen, og det bliver vist blot et spørgsmål om tid før en ny lejer er på plads med det nuværende marked med stor efterspørgsel på lager-, industri- og produktionsejendomme.

I det attraktive industriområde, Hersted Industripark, er der netop kommet en særlig lagerejendom tilgængelig til leje. Farverland 6 indeholder flere fordelagtige faciliteter, der gør den ideel til mange forskellige industrielle formål.

Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger: Vi er meget glade for at have fået opgaven og ser frem til forhåbentlig at kunne levere en god og hurtig udlejning til den helt rigtige lejer. Ejendommen har en god størrelse og loftshøjde, stærke faciliteter og ligger i et eftertragtet område, så den vil være meget attraktiv for mange forskellige virksomheder. Kombineret med ejendommens potentielt mange anvendelsesmuligheder og markedet for lager-, industri- og produktionsejendomme, er vi sikre på, at der på Farverland 6 vil være en stor efterspørgsel.”

Lagerejendommen indeholder bl.a. 520 m² kontor, 428 m² mandskabsrum med køkken og omklædning, og så er der hele seks porte i terrænniveau og hele fem ramper.

”Det er bestemt ikke hver dag, man ser en lagerejendom af denne størrelse og med så høj loftshøjde – og da slet ikke i Storkøbenhavn. Så Farverland 6 er en rigtig god mulighed for mange typer virksomheder. Dertil er der gode kontor- og mandskabsfaciliteter og mulighed for at udvide arealet med 1.500 m² kælder, der kan tillejes ved behov,” fortæller Thomas Rudlang.

En lokkende placering
Lejemålet er beliggende i et veletableret erhvervsområde tæt på hovedinfrastruktur, såvel som indfaldsveje til København og med kort afstand til Motorring 3.

”Ejendommens placering fås ikke meget bedre. Omkring ligger andre stærke virksomheder som Soroto, Løwener og Stark, mens motorvejsnettet og Glostrup Station er få minutter væk. Området er desuden blevet sikret en endnu bedre trafikforsyning i fremtiden ved etableringen af den kommende letbane, der får stop ved Hersted Industripark,” siger Thomas Rudlang og fortsætter:

”Dertil er beliggenheden i Albertslund Kommune også en markant faktor. Det er en driftig kommune, der gør meget for erhvervslivet, og som ser ind i en befolkningstilvækst, der er værd at føle på. Flere spændende boligprojekter skyder også op i kommunen, hvor især COOP-byen med sine 1.600 lejligheder og 90 rækkehuse, gør Albertslund til en attraktiv by at drive virksomhed fra.”

Løs mere: Farverland 6 i Glostrup: www.edc.dk/278820236

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk