Markant domicillignende erhvervsejendom med kontorer, lager og attraktiv facade udlejes i Brøndby

Det markante kontorlejemål med tilhørende lager tilbydes til udlejning primo december 2021. Ejendommen har god eksponering til Ringvejen og ligger tæt på motorvejsnettet og den kommende letbane. EDC Erhverv Poul Erik Bech står for formidlingen af den unikke ejendom for Sino Ejendomsselskab, der ejer og driver en række erhvervsejendomme i Brøndby.

Sino Ejendomme har ejet ejendommen siden 2007, hvor smykkeforhandleren Pandora rykkede ind som den første lejer. I 2013 flyttede rengøringsselskabet Alliance+ ind i bygningen, hvorfra de har drevet virksomhed lige siden. Alliance+ har grundet et ændret behov valgt at fraflytte lejemålet efter 8 gode år.

Fleksibel ejendom med gode muligheder

Hovedbygningen har et samlet etageareal på 1.591 m2 til kontor og indeholder fællesrum som kantine, møderum og toiletfaciliteter, fordelt i stueplan og på 1. og 2 sal. I den tilstødende bagbygning forefindes 520-1.104 m2 lager med tilhørende toiletfaciliteter. Thomas Møller Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech siger:

”Lejemålet er fleksibelt indrettet, så det nemt kan indrettes efter lejers ønsker. I kantinen er der mulighed for at udnytte køkkenet til et produktionskøkken og flere af møderummene, kan alt efter behov, omdannes til mindre kontorer. Fra lejemålet og ud gennem fællesgangen er der også et lager, som har kørefast betongulv, elektrisk port i jordniveau og en loftshøjde på 3,5-4,5 m. Her har Alliance+ bl.a. drevet vaskeri, hvilket har krævet etablering af udvidet strøm- og vandforsyninger. Lagerdelen er opdelt, så en fremtidig lejer har mulighed for enten at leje 520 m2, 580 m2 eller 1.104 m2.”

Der er fri parkering på ejendommen og der er ca. 60 p-pladser foran kontorbygningen. Hele ejendommen er omkranset af et fast hegn med elektrisk port, hvilket sikrer fremtidige lejere en optimal tryghed.

Nyrenoveret ejendom

Ejendommen blev renoveret tilbage i 2013 og fremstår i god stand. Ejendommen bærer præg af moderne features og funktionelle forhold, hvor der i hvert lokale er medtænkt, hvad der vil være mest praktisk. Fælles for alle lokalerne er, at der er tænkt i moderne, stilrene og neutrale farver. Derudover indeholder samtlige lokaler i ejendommen store vinduer, som skaber et naturligt lysindfald. Fremtidige lejer kan se frem til en velholdt indflytningsklar ejendom.

Attraktiv beliggenhed

Ejendommen er beliggende i det centrale Brøndby med kort afstand til motorvejsnettet og den kommende letbane. Thomas Møller Rudlang siger: ”Der er tale om en af byens bedste placeringer, hvor motorvejsnettet, indfaldsveje og den kommende letbane ligger i kort afstand til ejendommen, som er beliggende med facade til Søndre Ringvej, hvor der hver dag kører flere tusinde biler forbi. Hertil er der en pylon på 7 meter ud til Ringvejen, og Kirkebjerg Bydelscenter ligger blot 50 m væk, hvor det er muligt at klare dagens indkøb og nyde godt af øvrige faciliteter som fitness, café og restaurant.”

Samarbejde med EDC

”Vi har førhen benyttet os af en anden mæglervirksomhed, men tænkte, at vi trængte til friske øjne. Da vi havde en gammel relation til Thomas Rudlang, og da han virkede proaktiv og som en hvor der ikke er langt fra ord til handling, besluttede vi at samarbejde med EDC Erhverv. Jeg ser frem til at byde nye lejere velkommen, og ser frem til et godt samarbejde,” siger Lars Møller, direktør i SINO Ejendomsselskab A/S.

Fakta om erhvervsejendommen:

  • Domicillignende lejemål med 1.591 m2 kontor og 520-1.104 m2 lager
  • Fleksibelt indrettet lejemål, som nemt kan indrettes efter lejers ønsker
  • Gratis p-pladser foran lejemålet
  • Indhegnet ejendom elektrisk port
  • Facade mod Søndre Ringvej med gode eksponeringsmuligheder
  • Tæt på motorvejsnettet, offentlig transport og den kommende Letbanestation, Kirkebjerg

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk