Malergrossist har vokseværk: Beckers Maling flytter til ejendom med bynær placering i Åbyhøj i Aarhus

Beckers Maling har i mange år haft et grossistcenter i Aarhus, men nu er virksomheden vokset sig ud af deres nuværende lejemål. Malergrossisten har i flere år været på udkig efter et nyt sted, men først nu er det rigtige sted dukket op. Virksomheden har lejet en lagerejendom på Tomsagervej 12 i Åbyhøj, som de har planer om at omdanne til grossistcenter. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har stået for at udleje lagerejendommen, der har et etageareal på 584 m2.

Beckers Maling har otte grossistcentre rundt omkring i Danmark, og et af de centre har i mange år været at finde på Søren Frichs Vej i Aarhus. Men nu er centeret vokset sig for stort til lokalerne, og de har derfor lejet sig ind i en lagerejendom på Tomsagervej 12 i Åbyhøj. Kenneth Johansen, adm. direktør i Beckers Maling, fortæller om beslutningen om at flytte:

”Vi har ledt efter det rigtige sted i flere år, da vores nuværende lokaler er blevet for små til os. Til vores held kom ejendommen på Tomsagervej 12 pludselig på markedet. Det er det optimale sted både i forhold til størrelse, faciliteter, parkering og infrastruktur. Særligt har den tilgængelige placering været vigtig for os, da vi servicerer professionelle malermestre, der ofte kommer hver dag og nogle gange flere gange om dagen.”

Mægler Daniel Lundholm, EDC Poul Erik Bech Aarhus, fremhæver også ejendommens placering: ”Tomsagervej 12 er en særdeles velbeliggende lager- og produktionsejendom. Ejendommen ligger i anden række ud til Viby Ringvej, hvor de nærmeste naboer er Brødrene Dahl, LemvighMüller og Danske Fragtmænd. Med sin placering langs Viby Ringvej er der let adgang til den øvrige del af byen, ligesom der er kort afstand til Motorvej E45. Ejendommens placering sikrer derfor let adgang for ansatte, kunder, leverandører m.m. Det er virkelig en enestående beliggenhed til formålet, og så er der ovenikøbet tale om en hjørnegrund, som sikrer gode tilkørselsforhold, da man kan nå ejendommen fra begge sider.

Fremtiden for Beckers Maling Beckers

Maling er en del af den finske koncern Tikkurila og har opereret i Danmark i 59 år. Den bynære lagerhal i Åbyhøj er et led i at fortsætte virksomhedens udvikling: ”Det går rigtig godt for vores grossistcenter i Aarhus, og det ser vi selvfølgelig gerne fortsætter. Med et par justeringer på den nye ejendom, tror jeg på, at stedet vil være et godt udgangspunkt for at fortsætte kurven. Ydreskallen er rigtig god, men vi skal selvfølgelig have det indvendige til at spille med vores koncept. Vi har derfor valgt at investere det, der skal til, for at skabe et indbydende grossistcenter for vores kunder,” siger Kenneth Johansen, adm. direktør i Beckers Maling, og fortæller om samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech:

”Vi har haft et super godt samarbejde med Daniel Lundholm fra EDC Erhverv. Han har været en god kontakt for os, idet han har frembragt vores argumenter på en rigtig god måde og har investeret i at forstå vores behov. Vores samarbejde er en vigtig del af grunden til, at vi nu står med den helt rigtige ejendom.”

Beckers Maling åbner det nye grossistcenter senest den 1. november, hvor de skal være flyttet fra de nuværende lokaler på Søren Frichs Vej.

Daniel Lundholm

Erhvervsrådgiver - Industri
Telefon: 58587577
Mobil: 24777997
E-mail: dalu@edc.dk