Stor bynær lagerejendom til leje i populært erhvervsområde i Brøndby

Et hav af støvsugere og højtryksrensere flyttes snart fra Priorparken i Brøndby, da Nilfisk etablerer et nyt centraleuropæisk distributionscenter i Belgien. Det globale investeringsselskab Cromwell ejer bygningen i Priorparken, og de er nu på udkig efter nye lejere til ejendommen. EDC Erhverv Poul Erik Bech står for udlejningen.

I et veludviklet lager- og industriområde i Brøndby ligger en højloftet lagerejendom med fleksible lejemål. Nilfisk har holdt til i ejendommen i mange år, men de er ved at fraflytte, og derfor har andre nu muligheden for at slå til og få lager i den bynære lagerejendom. Investeringsselskabet Cromwell, der har opereret i Norden siden 2004, ejer ejendommen i Priorparken. Daniel Ewerlöf, Senior Asset Manager i Cromwell, fortæller om planerne med stedet:

“Lagerejendommene er i alt 30.287 m², og der er lige omkring 25.000 m² tilgængeligt til udlejning. Vi har god erfaring med både store spillere og mindre erhvervsdrivende, så vi er bare spændte på at se, hvad der efterspørges på markedet. Som udlejere lægger vi vægt på lange relationer med lejeren i fokus, at have det rette produkt til den rette pris og samtidig være en attraktiv udlejer for såvel startup- og etablerede, større virksomheder. Det betyder med andre ord noget for os, hvem vi udlejer til, og derfor er det altid en spændende proces at finde nye lejere.”

Cromwell har i Norden afdelinger i København, Stockholm, Malmø og Helsinki og forvalter ejendomme til en samlet værdi af knap 3,5 mia. kr. med mere end 1.100 lejemål.

Højloftet lagerejendom nær København

Lejemålene er fordelt på to bygninger på 15.537 m² og 14.750 m² og ligger overfor hinanden i Priorparken, der er et lukket og sikret industri- og lagerområde med portvagt for ind- og udkørsel. Kenneth Jakobsen, erhvervskonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech siger:

”Lagerejendommen i Priorparken er logistisk godt placeret tæt på København og få minutter fra ringmotorvejen. Ejendommen består af to bygninger. Priorparken 775 er opført i betonkonstruktioner med få søjlerækker og ovenlys i hallerne. Bygningen består primært af lagerarealer og med få indbyggede kontorarealer. Der er overdækket over portindgangene langs facaden og otte ramper med sluser til trailere. Hele ejendommen har en god loftshøjde på 9,9
meter og 8,5 meter under drager.”

”Priorparken 800 er opført i sandwich-elementer med indgang og kontorer i to plan langs facaden mod vejen og med p-pladser langs bygningen. Der er portadgang til hallerne fra gavlen og siden af bygningen, og der er direkte indgang til de bagvedliggende haller med loftshøjder på 4,8-9,9 meter og 8,5 meter under drager i den bagerste del. Der er også kontorer og lagerfaciliteter, som istandsættes og ombygges efter lejers behov. Derudover er Cromwell i gang med at gennemføre en effektivisering af lagerenheden ved bl.a. at fjerne indskudt dæk og etablere en ny port.”

En attraktiv kommune for erhvervsdrivende

I Brøndby findes flere store erhvervsområder, der huser større og mindre virksomheder inden for lager, produktion, logistik, værksteder, engros- og detailhandel. Og det er ikke så mærkeligt, da Brøndby Kommune prioriterer gode forhold for iværksættere:

”Som iværksætter i Brøndby Kommune har du mulighed for at modtage rådgivning og sparring fra kommunens erhvervsrådgivere, og det er en af grundene til, at mange iværksættere finder byen interessant og ofte bliver, når de først er flyttet dertil. Der bliver gjort rigtig meget for iværksættere. Der arrangeres eksempelvis også diverse kurser, møder og oplæg til inspiration for kommunens erhvervsdrivende,” siger Kenneth Jakobsen, erhvervskonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Kenneth Hauge Jakobsen

Erhvervskonsulent
Telefon: 58588706
Mobil: 26234663
E-mail: keja@edc.dk