Udlejningsfirma har X-Factor og nu 5.000 m2: Litecom samler aktiviteter med tv-studie og professionelt lysudstyr i Brøndby

Udlejningsfirmaet Litecom, der bl.a. leverer professionelt lysudstyr til store underholdningsprogrammer som X-Factor, Eurovision og det Danske Melodi Grand Prix har netop lejet 3.000 m2 i det populære erhvervsområde Priorparken i Brøndby, hvor de i forvejen råder over 2.000 m2. . Her blev der i fredags for 4. sæson i træk afholdt det første liveshows i X-Factor. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af de nye lokaler, der skal bruges til lager, kontor og administration, så alle Litecoms aktiviteter samles et sted.

Litecom er et professionelt udlejningsfirma, der beskæftiger sig med professionelt lysudstyr til det kulturelle underholdningsmarked, heriblandt koncerter, festivaler, tv-produktioner m.m. Firmaet har afdelinger i Danmark, Tyskland og Sverige og agerer også internationalt, hvor de bistår med lysudstyr til store såvel lands- som verdenskendte programmer. Torben Merrildgaard, CFO i Litecom, udtaler:

”Vi har siden 2014 haft vores daglige gang i Priorparken i Brøndby, hvor vi har et stort tv-studie, der kan rumme 500-700 medlemmer. Her afholdte vi i fredags for 4. sæson i træk liveshows i X-Factor, og det var dejligt igen at have tilskuere til X-Factor. Vi har i længere tid gerne ville samle vores aktiviteter et sted for at få en bedre infrastruktur og bedre kunne bistå hinanden på kryds og tværs. Med vores nye lokaler i Priorparken er det nu en realitet, som helt sikkert vil gavne os.”

”Vi overtog vores nye lokaler i september 2021, og er nu i flytteproces. Vi arbejder på at forbedre infrastrukturen i lokalerne, hvor vi har fokus på at bevare det flotte og rå look, som ejendommen har. Lokalerne skal bruges til lager, kontor og administration og skal være hovedsæde for de 25-30 ansatte i Litecom i Danmark. Vi håber på at være fuldt integreret i februar 2022, og vi glæder os til, at vi kan have vores daglige gang på en samlet lokation. EDC Erhverv Poul Erik Bech har gjort et godt stykke arbejde på såvel udlejnings- som salgsdelen, hvor de pt. er i gang med at sælge vores ejendom på Kristinehøj 12 i Kastrup.”

Grobund for tæt samarbejde
Den europæiske ejendomsfond Cromwell Property Group, der har opereret i Norden siden 2004, administrerer bygningerne i Priorparken og agerer Property Manager på vegne af Cromwell REIT, der er en 2.4 mia. euro stor paneuropæisk Ejendoms ”Investment Trust” i Singapore, som Cromwell Property Group selv er medinvestor i. Daniel Ewerlöf, Portfolio Manager i Cromwell Property Group, siger:

”Vi har et godt samarbejde med Litecom og er yderst tilfredse med, at de ønsker at samle sine aktiver og få fast hovedsæde i Priorparken. Vi har i nogle år haft en ambition om, at vi ikke vil fastlåse os til kun at have bestemte type lejere. I stedet vil vi gerne have en god håndfuld lejere, hvor der er et mix af virksomheder, hvis beskæftigelse differentierer sig fra logistik, til transport til grafik og modernitet.”

”Her passer Litecom perfekt ind i vores portefølje af lejere, hvor der med naboer som bl.a. Swapfiets, PostNord og Ambrosia er grobund for et tæt samarbejde og god vidensdeling. Der skal lyde en stor ros til Kenneth Jacobsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech. Vi har samarbejdet med Kenneth siden februar 2020, og i den tid har han skaffet tre solide lejere til os og udlejet ca. 11-12.000 m2. Kenneth er proaktiv, og sammen udgør vi et godt team.”

Stor aktivitet i veludviklet erhvervsområde
Priorparken er et attraktivt sted for virksomheder at have til huse. Det skyldes bl.a. de rummelige lokaler, den strategisk gode placering nær motorvej og lufthavn samt de solide lejere. Priorparkens attraktivitet kan mærkes på aktiviteten af lejere, der viser interesse for Priorparken. Kenneth Hauge Jakobsen, erhvervskonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

”Der har og er fortsat stor aktivitet fra lejere, der viser interesse for Priorparken. Vi forventer, at begge bygninger i Priorparken snart er fuldt udlejet. Pt. har vi forhandlinger i gang med de sidste 3.500 m2 i Priorparken 800 og i priorparken 775 er der 3 ledige haller på 1.855 m2, 1.468 m2 og 1.587 m2. Jeg er glad for at kunne bistå Litecom og Cromwell Property Group med at finde, hvad de søgte. Som bonus er det altid berigende at samarbejde med så solide og kompetente virksomheder, og jeg ønsker begge parter alt held og lykke i fremtiden.”

Kenneth Hauge Jakobsen

Erhvervskonsulent
Telefon: 58588706
Mobil: 26234663
E-mail: keja@edc.dk