Industriejendomme med bynær placering går som varmt brød

To erhvervsejendomme i Vanløse og Hvidovre er netop solgt på henholdsvis en og to dage. De to salg er eksempler på den store efterspørgsel, som kendetegner markedet for industriejendomme med bynær placering. EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herlev har formidlet salget af ejendommene, der hver er gået for knap 4 mio. kr.

Blot en enkelt dag på markedet fik en mindre erhvervsejendom på Skjulhøj Allé 35 i Vanløse. Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, fortæller:

”Der er virkelig rift om industriejendomme, som er placeret tæt på byen. Vi har netop solgt en lager- og produktionsejendom med et etageareal på 424 m² og et grundareal på 443 m² i Vanløse. Der var tale om en ejendom med mange anvendelsesmuligheder og regulære rum i et eftertragtet erhvervskvarter.

”Ejendommen er en spytklat fra Jyllingevej og Vanløse Metro, så både med bil og offentlig transport er der kort transporttid til indre by. De nærmeste naboer er Fitness World, Rema 1000 og forskellige restauranter. Trods den bynære placering ligger ejendommen i et roligt område, og det viste sig at være hovedårsagen til den store interesse og baggrunden for, at ejendommen blev solgt på allerførste dag ved allerførste fremvisning.

Mange købeklare kunder

Bevæger man sig uden for København til en af de tilstødende kommuner, vil man også opleve en stor efterspørgsel på industriejendomme. I Hvidovre er en velbeliggende domicilejendom fx lige blevet solgt på kun to dage. Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger:

”I Hvidovre har vi netop solgt en ejendom på Hjørnagervej 6 til kontor og lettere produktion. Det drejede sig om en ejendom i to plan med gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Ejendommen med et grundareal på 729 m² og et samlet etageareal på 423 m² er fordelt på 144 m² i stueplan, 135 m² på førstesalen og 142 m² i kælderen. Domicilejendommen ligger tæt på Gl. Køge Landevej, Holbækmotorvejen og Åmarken S-togstation, så med den centrale beliggenhed er det let at komme til ejendommen med både offentlig transport og i bil.”

”Derudover har ejendommen gode naboer i form af bl.a. Jysk og Fakta, som er med til at sikre en god eksponeringsværdi med et flow af kunder i området. Hjørnagervej 6 blev revet væk på kun to dage, og der var flere interesserede. Generelt er udbuddet lavt, og vi har mange ventende købere til lignende ejendomme, så det er nu, man skal slå til, hvis man har planer om at sælge.”

Vil du blive opdateret på markedet for industriejendomme?

Hent vores magasin IndustriFokus her

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef
Telefon: 58587102
Mobil: 22926655
E-mail: tru@edc.dk