Sjælden udlejningsejendom med unik historie solgt for 8 mio. kr. i Aalborg

Rødstensejendommen på Annebergvej 25, der tidligere har fungeret som aftægtsboliger for præsteenker, er nu solgt for 8 mio. kr. til den lokale ejendomsinvesteringsvirksomhed Nordens Paris Invest ApS. Ejendommen fungerer i dag som udlejningsejendom med 6 beboelseslejemål fordelt på 3 etager og er placeret i det lukrative Aalborg Vestby. EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af den fremtrædende ejendom.

Ejendommen har et etageareal på 412 m² og et grundareal på 1.243 m². Facaderne er opført i røde teglsten, mens taget er en hanebåndskonstruktion, udført som et sadeltag med valmede gavle og kviste belagt med røde eternitplader. Adm. direktør i Nordens Paris Invest ApS, Ole Dahl, siger:

”Annebergvej 25 kom på markedet i efteråret 2020, og vi tog med det samme kontakt til Michael Stilling fra EDC Poul Erik Bech. Det viste sig, at ejendommen var ved at blive solgt, så vi så os om efter andre muligheder og var faktisk ved at lukke en handel på en anden ejendom. Senere tog Michael kontakt til os igen, da køberen hoppede fra. Vi var fortsat interesserede og sprang hurtigt på for at få handlen i hus.”

Stort potentiale og perfekt beliggenhed

Flere af lejemålene er med tiden moderniseret, så de følger med tiden, og lejerne har adgang til en stor lukket have og andre gode udendørsarealer. Ole Dahl ser et stort potentiale for ejendommen:

”Vi er en lille nystartet investeringsvirksomhed, som gerne vil vækste. Derfor er det vigtigt for os, at de ejendomme, vi investerer i, har et stort potentiale, som vi kan indløse med det, vi er gode til. Annebergvej 25 tikker alle bokse af hos os, da den for det første har den rigtige størrelse og den rigtige pris, men også fordi den er velholdt med gode vinduer og et flot og solidt tag mm. Så kan vi fokusere mere på renovering og istandsættelse af det indvendige.”

”Dertil er beliggenheden ideel. Vi vil gerne være i Vestbyen, som er det mest attraktive område at bo i Aalborg, så det passer perfekt til os. Det er der folk gerne vil bo, og det ser vi et stort potentiale i. Vi er meget glade for, at det lykkedes at få ejendommen i vores portefølje, og vi ser frem til at drifte og udvikle løbende.”

Nordens Paris Invest ApS råder over 28 lejligheder fordelt på 4 ejendomme. Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den unikke rødstensejendom og siger:

”Det er en yderst sjældent udbudt Aalborg-ejendom, vi har med at gøre. Ejendommen har en unik historie og har tidligere fungeret som aftægtsboliger for præsteenker. Lejemålene varierer i størrelser fra 46-80 m², der fremstår i fin stand, så det er en ejendom med et enormt potentiale og mange anvendelsesmuligheder som fx familieboliger eller studieboliger som alternativ til almindelig udlejningsejendom. Dertil er en ideel placering i et af Aalborgs mest eftertragtede områder.”

Når samarbejde bærer frugt

EDC Erhverv Poul Erik Bech stod for formidlingen af salget. Det blev et givtigt samarbejde for alle parter, fortæller Ole Dahl: ”Det var en noget speciel købsproces, hvor vi skulle vente på banken, men Michael Stilling og EDC Poul Erik Bech var vedholdende selvom sagen trak i langdrag, og det sætter vi jo stor pris på i dag. Vi har kun gode ord at sige om samarbejdet, som vi ønsker at fortsætte i fremtiden. Vi har følt os godt behandlet, og der har været tæt dialog hele vejen igennem.”

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE
Telefon: 58587151
Mobil: 23292646
E-mail: stilling@edc.dk