Hvordan tror du 2023 udvikler sig på ejendomsmarkedet?

For ottende år i træk udarbejder EDC Erhverv Poul Erik Bech sin store Forventningsundersøgelse – nu anno 2023. Her stiller vi skarpt på virksomheder og investorernes forventninger til ejendomsmarkedets udvikling i 2023. Mere end 1.700 respondenter besvarede sidste år undersøgelsen, og vi forventer tilsvarende mange besvarelser fra nøgleaktører denne gang.

Vores Forventningsundersøgelse for 2023 ser på forventninger til prisudvikling, renteniveau, lejeniveau og inflation blandt aktører i ejendomsbranchen. Alle svar indsamles og udgives i en samlet rapport, der giver et dybdegående indblik i, hvilke forventninger branchen har til markedet næste år.

Forventningsseminar først til mølle
Det er ottende år i træk, at EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemfører Forventningsundersøgelsen, og vi vil igen præsentere resultaterne i et eksklusivt Forventningsseminar. Her vil en række eksterne foredragsholdere perspektivere den nuværende og forventede markedssituation sammen med eksperter fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi forventer tilsvarende mange respondenter i dette års analyse. Vi har igen gjort det attraktivt at deltage og tilbyder bl.a. de attraktive Forventningsseminarpladser først til respondenter af analysen. Vi sender selvfølgelig den samlede rapport med alle forventningsindsigterne til alle, der har delt sine forventninger – og så er alle deltagere desuden med i en konkurrence om en spritny bærbar højtaler B&O Beolit 20,” fortæller Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi ser frem til at udarbejde en dybdegående rapport til alle markedets aktører. Vi har de senere år set et tiltagende antal respondenter og håber på en tilsvarende deltagerandel, da det vil give analysen et solidt indtryk af, hvordan investorer og virksomheder vurderer udsigterne for erhvervsejendomme.”

Joseph Alberti

Head of Research
Telefon: 58587467
Mobil: 51150140
E-mail: joal@edc.dk