Investeringsejendom med solide detaillejere til salg for 78 mio. kr. i Odense

I forbindelse med et generationsskifte sættes en spændende investeringsejendom i Odense til salg for 78 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense skal formidle salget af en ejendom med et erhvervsareal på knap 10.000 m² og et samlet grundareal på over 20.000 m² med gode parkeringsforhold og mulighed for detailsalg, kontor og lager. Ejendommen er tæt på gode transportforbindelser og fremstår velholdt med moderne arkitektur, hvilket de mange solide lejere nyder godt af.

Den attraktive investeringsejendom består af to separate bygninger beliggende ved siden af hinanden. Bygningerne har plads til at drive forskellige former for erhverv heriblandt detailsalg, kontor og lager, hvilket tillader et bredt udvalg af potentielle lejere. Mikkel Ørbech, Partner, EDC Poul Erik Bech Erhverv, der formidler salget af ejendommen på Rolundvej 11-21 i Odense S, siger:

”Vi har at gøre med en yderst spændende erhvervsejendom, der foruden sit store areal på hele 9.427 m2 etageareal og grundareal på 21.637 m2, imponerer med sin moderne stil og velholdte faciliteter. Der er også et stort befæstet udenomsareal med talrige parkeringspladser. Kombineret med sine mange fuldendte løsninger er ejendommen en yderst interessant investorcase. Sælgerne fortæller, at de har nogle gode stabile og flinke lejere, som de har et godt, personligt samarbejde med.”

Generationsskifte baner vejen for salg
”Denne velholdte ejendom er ejet af et odenseansk søskendepar, der overtog ejendommen fra deres far. De føler, at det er det rette tidspunkt at afhænde ejendommen. Det er en spændende investeringscase med meget lav tomgang, der kun mangler udlejning af et kontorareal på 350 m2 og et mindre lagerareal på ca. 100 m2 . De resterende 8.977 m2 er således allerede udlejet, og det er vel at mærke til meget stabile og solide lejere, der selv har lavet store investeringer i deres respektive lejemål,” siger Mikkel Ørbech.

Han fortsætter: ”Den nuværende lejer i den ene bygning er den landsdækkende bilforhandlerkæde Terminalen. Den anden bygning er udlejet til kompetente virksomheder som B&R Industrial Automation, Auktionshuset, Danske Daginstitutioner, Compu Care, Carl Ras og Dencon.”

Beliggende i attraktivt erhvervsområde med kendte naboer
Ejendommens placering på Rolundsvej 11-21 i Odense S giver den en fremtrædende placering med høj synlighed fra flere indfaldsveje samt den fynske motorvej. Mikkel Ørbech siger: ”Ejendommen har en beliggenhed udover det sædvanlige og Odense er en attraktiv by at drive forretning i. Ejendommen er tæt på den Fynske Motorvej og med nem adgang via indfaldsvej til Odense Centrum, hvorfra du er forbundet til hele landet. Desuden er den beliggende i et af Odenses mest attraktive erhvervsområder med virksomheder som Tesla, Blue Ocean Robotics, Iveco og mange flere. Der er derfor en stor aktivitet i området og grobund for vækst og udvikling.”

Læs mere på www.edc.dk/512031244

Mikkel Ørbech

Partner, Udlejningschef og Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587382
Mobil: 21233101
E-mail: mmik@edc.dk