Investeringsejendom fyldt med kulturarv og historisk charme solgt for 55 mio. kr. i København K

I det pulserende hjerte af København K på Nikolaj Plads er en 1.441 m² stor ejendom med blandet bolig og erhverv solgt for 55 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af kulturarvsejendommen, der er solgt til en privat investor, som ønsker at udvikle bygningen i takt med, at der frigives ledige lejemål.

Nikolaj Plads 27 er opført i år 1800 i tre fulde etager med tre erhvervslejemål, fire boliglejemål og udnyttet kælder, men kendetegnes især ved sin historiske charme:

“Der er tale om en smuk og velholdt hjørneejendom med opgang mod Nikolaj Plads og Admiralgade. Det bemærkelsesværdige ved ejendommen er ikke kun det arkitektoniske udtryk, men også den historiske baggrund. Ejendommen blev fredet i 1945 og er i dag fritaget for skatter, hvilket understreger bygningens betydning som kulturarv i København,” fortæller Helge Rud Larsen, erhvervsmægler og valuar i EDC Erhverv Poul Erik Bech København. Han fortsætter:

“Ejendommen præsenterer en række spændende perspektiver for fremtidig brug. Med et storslået kontorareal på 532 m², der strækker sig over stueetagen og første sal, er der mulighed for at skabe en stimulerende arbejdsplads midt i byens inspirerende liv, da den nuværende lejer flytter om ½-1½ år. En yderligere dimension er de tre boliglejemål, der frigøres i løbet af 2024, mens det også vil være muligt for køber at konvertere erhvervslejemål til bolig og endda opdeling i ejerlejligheder. Ejendommen har et enormt udviklingspotentiale, og det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer.”

Perfekt beliggenhed
Poul Randrup, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech København, siger:
“Vi er meget glade for at hjælpe kunden med et fint salg. Der er en imponerende og smuk ejendom med et historisk vingesus og en helt sublim beliggenhed. Det er en fin investeringscase – især pga. den gode placering på et af landets absolut bedste adresser med let adgang til byens livlige kulturscene, restauranter, shopping og transport. Med et væld af muligheder og en rig historie er ejendommen en investeringsmulighed, der kombinerer nutidens behov med fortidens charme, og hvor der er enestående mulighed for at forme ejendommens fremtid og skabe et unikt sted midt i København.”

Helge Rud Larsen

Cand. polit, ejendomsmægler og valuar, MDE
Telefon: 58588723
Mobil: 20218143
E-mail: hrl@edc.dk

Poul Randrup

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58588728
Mobil: 20277802
E-mail: pra@edc.dk