Nyhed i ejendomsbranchen: CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerer nu et helt nyt analyseprodukt kaldet CityFact, der går i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme. CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejendomssegmenterne bolig, kontor, detail, lager, logistik og projektudvikling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, udviklingsområder, byggeaktivitet etc.

CityFact er et nyt analyseprodukt, der med markedsrapporter giver aktører i ejendomsbranchen relevant, områdespecifikt markedsdata. Analyseproduktet dækker det brede ejendomsmarked med relevante tal og tendenser for specifikke kommuner og byer herhjemme. Indholdet vil således være relevant for mange aktører i ejendomsbranchen, herunder investorer, projektudviklere, udlejere, lejere og medarbejdere i det offentlige og i den finansielle sektor. Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

“Vi introducerer nu vores nye analyseprodukt CityFact, som vi har udviklet med en masse relevant ejendomsdata til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er det første produkt på markedet, der samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, der betyder, at aktørerne i ejendomsbranchen nemt og effektivt kan danne sig et grundigt overblik over lokale markedsforhold. Vi oplever konstant en øget efterspørgsel efter værdiskabende data, der kan belyse og underbygge lokale markedstendenser. Det har været medvirkende til, at vi har udviklet CityFact, der er et banebrydende analyseprodukt, der samler mange forskelligartede og relevante markedsdata i én rapport.”

“Vores analyseprodukt indeholder data på demografiske bevægelser, herunder befolkningens udvikling, aldersfordeling, flytteaktivitet og tendenser inden for arbejdsstyrken for specifikke markedsområder med data helt ned på byniveau. Som Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med 74 boligbutikker, 19 erhvervscentre og mere end 650 medarbejdere, så har vi nu mulighed for at give vores kunder og samarbejdspartnere markedsdata for alle vores markedsområder. CityFact vil derfor være relevant for mange med tilknytning til ejedomsbranchen – både private og offentlige aktører.”

Alle ejendomssegmenter
Analyseproduktet indeholder aktuelle markedsdata for ejendomssegmenterne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og projektudvikling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, udviklingsområder med byggeaktivitet – både historisk samt planlagt byggeri.

“Vi har udarbejdet CityFact i tæt samarbejde med vores mange lokale mæglere, der har fingeren på pulsen i forhold til den lokale markedsudvikling, så vi sikrer en så specifik, relevant og detaljeret viden som muligt. Alle tal er understøttet med kommentarer og forklaringer, så data fremstår klart og tydeligt og suppleret med indsigt i lokale markedsforhold. Udover at vise den aktuelle status underbygges data med uddybende beskrivelser og tal for den historiske udvikling, så man får altså adgang til dybdegående ejendomsdata med mange værdifulde nøgletal,” siger Joseph Alberti og fortsætter:

“CityFact giver også et overblik over områdets mest markante udviklingsprojekter og beskriver, hvad der særligt gør sig gældende for disse. Det understøttes af aktuelle tal for byggeriet, både med historisk udbud og aktuelle projekter i pipeline. Analyseproduktet ser på tendenser og bevægelser, der gør sig gældende for lige netop din by og dit område, så du kan basere dine beslutninger på et velfunderet grundlag.”

De demografiske bevægelser er afgørende for ejendomsmarkedet og efterspørgslen efter ejendomme – både fra lejere, ejere og investorer. CityFact belyser både udviklingen i befolkningen og erhvervslivet, herunder jobs, arbejdspladser og brancher for den pågældende by. Analyseproduktet giver således et grundigt overblik over, hvilke underlæggende tendenser, der kan være med til at forklare udbud og efterspørgsel efter relevante ejendomstyper.

Få adgang til CityFact markedsrapporter og få mere information om de investeringsområder, du har særlig interesse for på: www.poulerikbech.dk/cityfact

Artiklen er blevet bragt i InvestorFokus. Læs den nyeste udgave af InvestorFokus her.

Joseph Alberti

Head of Research
Telefon: 58587467
Mobil: 51150140
E-mail: joal@edc.dk