Iøjefaldende ejendom i hjertet af Hillerød solgt til investor for 16 mio. kr.

En markant ejendom centralt i Hillerød er blevet solgt til ejendomsselskabet Sandegård. Investeringsejendommen ligger på Hostrupsvej 21 og består af en stor erhvervsenhed med fysioterapeut og syv rummelige lejligheder. EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland har stået for salget af ejendommen, der har et etageareal på 1.300 m² og et grundareal på 1.328 m².

Ejendomsselskabet Sandegård har købt investeringsejendommen på Hostrupsvej 21. Ejer Thomas Hansen siger: “Vi har et mål om af vækste 25% hvert år, så vi er løbende på udkig efter gode investeringer. Vi har tre andre ejendomme i Hillerød, og vi har altid kig på byen, da det er afgørende for os, at ejendommene i vores portefølje ligger tæt på en S-togsstation. Det var også placeringen og desuden udviklingspotentialet, der var udslagsgivende for, at vi faldt for denne, selvom der medfølger et byfornyelseslån. På den måde var det en lidt anderledes sag, men vi fik lavet en god aftale, og jeg er rigtig glad for, at vi fik handlen i hus.”

Sælger Ole Jørgensen har ejet boligudlejningsejendommen i 14 år og siger om det gode forløb. “Jeg er oppe i årene, så tiden er kommet til pension, og da den yngre generation ikke var interesseret i et generationsskifte, blev løsningen at sælge. Jeg har fra en anden sag med en udlejningsejendom i Hillerød for et par år siden god erfaring med at sælge gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech, så det valgte jeg også at gøre denne gang. Det har igen været et fint samarbejde, hvor der fra dag ét var aktivitet og allerede på tredje fremvisning, fik vi et super bud fra Sandegård, der endte med at blive det endelige.”

Et vækstområde i Nordsjælland

Investeringsejendommen er opført i 1936 og by fornyet i 1991. Ved den offentlige byfornyelse blev alle lejlighederne moderniseret med nye elinstallationer, vandinstallationer, vinduer, udvendige døre, badeværelser og køkken, og der blev desuden renoveret kviste, franske altaner og efterisoleret i etageadskillelser. Stephen Berthelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, fortæller:

“Det er en super god investering, idet ejendommen er i virkelig god stand med en eminent placering. Stueetagen indeholder, udover en bolig, en fysioterapeutpraksis på 107 m² med behandlingsrum, kontorer, badeværelse og køkken. Fysioterapeuten har adgang til den 441 m² store underetage med bl.a. reception og træningsrum. Derudover er der på de resterende etager syv rummelige boliger på 104-112 m².”

Hillerød har en position som en af Nordsjællands største og centrale byer, og denne position ønsker kommunen at befæste via en fortsat vækst i bolig- og erhvervsbyggeri. Det er derfor oplagt for investorer at have Hillerød i kikkerten. Stephen Berthelsen, EDC Erhverv, siger:

“Boligudlejningsejendommen ligger i Hillerøds bykerne tæt på byens handels- og kulturliv og med få minutters gang til Slotsgade, Slotsarkaderne og Helsingørsgade, Frederiksborg Slot, Slotssøen og Hillerød Station. Det er en fantastisk placering i byen, og investeringsejendomme i Hillerød er i det hele taget meget efterspurgte. Hillerøds bykerne er nemlig i rivende udvikling med mange hundrede nye boliger under opførelse, og for fortsat at udvikle byen bestræber kommunen sig på at opføre bygninger, som skaber rammerne for mange forskellige aktiviteter, som varierer fra vuggestuer til idrætsanlæg. Desuden styrkes byen med nye uddannelsesinstitutioner og udvidelsen af Slotsarkaderne med nye konceptbutikker.”

Stephen Berthelsen

Partner, erhvervschef, ejd.mægler og Valuar, MRICS Registered Valuer, MDE
Telefon: 58587850
Mobil: 21732803
E-mail: stbe@edc.dk