Kendt jysk legelandskæde har vokseværk: Udvider med stort legeland

Den jyske legelandskæde Hermans Hule har vækstambitioner og har derfor netop lejet et 736 m2 stort lokale i Skive. Legelandet forventes færdigt ultimo 2020 og får en attraktiv beliggenhed med stor vinduesfacade ud til en eksponeret og trafikeret vej i Skive. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen.

Hermans Hule er en populær legelandskæde, som tilbyder sjove aktiviteter og faciliteter til familier og børn. Hermans Hule har i forvejen 5 “huler” beliggende i Herning, Holstebro, Silkeborg, Hjørring og Skanderborg og kan med sit nye lokale i Skive tilføje endnu et legeland på listen. Zazia Riis Finderup, franchisetager i Hermans Hule i Skive, siger:

“Vi forventer, at Hermans Hule kan åbne ultimo 2020. Inden da skal vi have renoveret lokalet indvendigt, så det kan imødekomme de mange børn og familier, som ønsker sjove og begivenhedsrige dage i Hermans Hule. Vi kommer til at have noget for enhver smag, uanset om man ønsker afslapning, stille og rolig leg eller fuld fart over feltet. Vi har store klatrestativer, fodboldbane, softplay med store stabelbare puder, ægte legekøkken, drenge- og pigekrog til stille leg og meget mere. Vi er glade for, at EDC Erhverv Poul Erik Bech hjalp os med formidlingen af udlejningen. De har altid været velforberedte og professionelle.”

“Da vi gik på udkig efter et nyt lokale til vores kommende legeland, var det vigtigt for os, at samarbejdet og kemien med udlejeren var god. Vi ønsker at etablere et legeland, som har lange fremtidsudsigter, og derfor er det væsentligt, at både lejer og udlejer er indforstået med hinandens ideer og planer. Netop derfor, fandt vi lokalet på Skyttevej 11B i Skive meget attraktivt,” siger Zazia Riis.

Godt samarbejde skaber grobund for succes

Hermans Hule lejer lokalet af Hovgaard Invest ApS, hvor Jens Hovgaard, direktør siger: “Vi er glade for at have fået Hermans Hule, som lejer og nabo. Vi driver selv erhverv i ejendommen, og derfor er jeg glad for, at vi har fået sådan et godt samarbejde op at køre. EDC Erhverv Poul Erik Bech solgte os ejendommen for 2 år siden, og da samarbejdet dengang var godt og upåklageligt, var der ingen tvivl om, at de også skulle hjælpe til med udlejningen, hvilket har fungeret upåklageligt.”

Den ideelle placering

Erhvervsmægler Erik Lund Pedersen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech siger: “Lokalet har en attraktiv placering, da der er gode tilkørselsveje og parkeringsmuligheder. Derudover ligger lokalet i et stort erhvervsområde, hvor der er stor vinduesfacade ud til trafikerede Søndre Boulevard. En god placering fører ofte til større succes, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil gå samme vej for Hermans Hule, som allerede har bevist at de har et godt og holdbart koncept fra fem andre byer.”